blogging

De unde poti cumpara Stampile de birou?

De intrebarea asta „De unde pot cumpara Stampile de birou personalizate cu datele firmei si logo?” m-am lovit aseara, cand am vorbit cu un amic care a reusit intr-un final sa-si obtina certificatul de inregistrare pentru statutul de „persoana fizica autorizata” in Romania pentru Web Design; baiatul se pricepe foarte bine la ceea ce face si a hotarat ca incepand din acest an trebuie neaparat sa lucreze legal, sa nu o ia pe urmele lui Vanghelie, Udrea ori altii prea bine cunoscuti din lumea asta ‘parlamentara’. Eu unul, il admir pentru ceea ce face, chiar m-a ajutat de foarte multe ori cand am avut nevoie de sfaturi in online si m-am simtit dator astfel incat sa-i fac o recomandare.

Recent am observat un site proaspat lansat ce si-a facut o campanie de promovare pe Facebook si din curiozitate am dat click sa vad ce site este; La o prima accesare, site-ul chiar mi-a placut poate pentru faptul ca nu predomina coloristica si pentru ca este usor de navigat, user friendly cum se spune iar preturile sunt printre cele mai bune de pe piata. Ei bine, Cataline, de pe www.StampileMag.ro iti poti cumpara linistit stampila rotunda pentru pfa-ul tau. De asemenea, firma ce sta in spatele site-ul se ocupa si cu productia de tipizate personalizate, facturi personalizate, chitante care la fel, au preturi excelente iar raportul calitate – pret este excelent, balansat in favoarea clientului.

Deci, cand vine vorba despre stampile, pret bun, stampile rotunde de birou ori buzunar, stampile dreptunghiulare sau ovale, puteti sa-i contactati pe cei de la stampilemag.ro pentru ca vor fi intotdeauna pregatiti sa preia comenzile, sa ofere sfaturile necesare celor care nu se descurca cu plasarea comenzilor online, pregatiti sa serveasca orice client ce alege o colaborare cu firma lor.