Despre sexualitate si jucarii sexuale

Prima data cand am ales sa intru intr-un sex shop, partenerul m-a primvit timid cu o oarecare urma de scepticism. In mintea lui, asa cum e in mintea celor mai multi barbati si chiar si a unor femei din prezent, a fost cu siguranta intrebarea “De ce? Care-i rolul achizitiei unor vibratoare cand deja ai un partener dispus sa te satisfaca oricum si oricand doresti?”. I-am raspuns pe acelasi ton calm si cald, pe care-l avem inca de la inceputul relatiei noastre, ca orice cuplu simte cel putin o data in viata nevoia sa experimenteze si ca ar putea fi o eperienta cu totul noua, spre desosebire de magazinele pe care le frecventam zilnic (adica market-uri unde gasesti doar lucruri de uz general).

E drept, atat eu cat si el ne asteptam la ceva mai mult. In mintea noastra avea sa gasim peste tot panouri publicitare indecente, asa cum sunt magazinele de electronice pline de televizoare cu prezentari de produse. Iar la rafturi, ne asteptam sa fie jucarii care mai de care mai indecente, poate chiar amuzante, prin intermediul carora ne-am putut da frau liber imaginatiei, si de ce nu, pe care chiar sa le luam acasa si sa eperimentam noi nebunii in dormitor (daca tot e pandemie si avem timp berechet pentru noi).

Asteptarile ne-au fost putin cu mult peste asteptari, pentru ca n-am putea spune ca ne-au impresionat variantele de accesorii, articole si jucarii sexuale existente.

Am complotat cateva secunde si mi-am zis ca ori s-a apus vremea lor, ori adevaratele shop-uri de acest gen se gasesc doar online. Asa ca am avut si curiozitatea de a cauta un sex shop erotic24, pentru a-mi face o impresie mai elaborata. Omul cat traieste-ncearca!

Cu dansul langa mine, bineinteles, din dorinta si de a-l putea consulta in cazul in care ne atrage ceva atentia, nu a durat mult pana am gasit magazinul Erotic24 care ne-a aratat ca sexualitatea poate fi dusa cu adevarat la un alt nivel prin intermediul unui magazin adevarat de tip sex shop.

Mare mi-a fost mirarea sa descopar sute de modele de jucarii sexuale, pentru femei si pentru barbati, cu accent predominant pe vibratoare. Si sincer da, e drept, nu mereu lucrurile au fost roz la noi in relatie, cel putin atunci cand vine vorba de implinire sexuala. Au fost momente in care el s-a aprins mai repede ca mine, dar si viceversa, asa ca m-am gandit ca o astfel de jucarie ar putea rezolva aceasta problema si sa ne faca sa fim mai conectati unul cu celalalt in timp ce ne cunoastem “mai bine”.

Ne-am uitat putin pe la categorii, ne-am amuzat putintel, si ulterior am trecut la fapte. Am reusit sa plasez o comanda cu cateva articole de uz zilnic si jucarii sexuale care, spre surprinderea mea, in maxim 48 ore au ajuns la destinatie in perfecta stare si frumos, dar si discret ambalate.

Bineinteles ca nu ne-am putut abtine sa nu le incercam. Si pot spune ca ne-au schimbat viata intru totul si ca au contribuit la restabilirea conexiunii intime, cat si la o aprofundare sexuala mai bine definita.