Cu excepţia frumuseţii acestor bijuterii, verighetele au o semnificaţie aparte pentru proaspeţii căsătoriţi, întrucât verighetele simbolizează o legătură puternică între cei doi şi mai ales promisiunea pe care au făcut-o în faţa lui Dumnezeu în momentul cununiei religioase.

Ce este verigheta?

În primul rând verigheta este un inel din argint, aur sau platină, reprezintă acel simbol al legăturii dintre logodnici. De obicei verigheta se poartă pe degetul inelar stâng, iar inelul de logodnă se poartă pe degetul inelar drept.

Cu toţii ştim că momentul alegerii verighetelor este unul din cele mai importante şi mai emoţionante momente atunci când vorbim despre ultimele pregătiri ale propriei nunţi. Pe piaţa au apărut diverse magazine care comercializează verighete, însă noi vă recomandăm Magazinul de verighete, unde veţi putea găsi cele mai speciale, simple şi elegante modele de verighete special create pentru dumneavoastră şi partenerul dumneavoastră. Magazinul de verighete pune la dispoziţia dumneavoastră o gamă largă de modele, astfel încât dacă veţi păşi pragul magazinului, vă veţi putea delecta privirile cu modelele de verighete din aur expuse în vitrine, sau puteţi comanda modelul pe care dumeavoastră îl doriţi, întrucât cei de la Magazinul de verighete realizează verighete în conformitate cu dorinţele dumneavoastră. Trebuie să menţionăm faptul că acestea vor fi gata în cel mai scurt timp posibil, iar dacă vă decideţi asupra unor perechi de verighete, atât gravură, cât şi cutia vor fi realizate gratuit. De asemenea, veţi beneficia de o garanţie de 12 luni.

În ce constă garanţia?

Dacă pe parcursul celor 12 luni aveţi probleme cu verighetele în ceea ce priveşte mărimea acestora sau dacă doriţi să eliminate zgârieturile de pe ele, toate acestea se pot rezolva cât mai repede cu putinţă şi bine înţeles că gratis, pe perioada garanţiei.

Însă dacă perioada garanţiei a expirat problemele de acest tip pot fi rezolvate mai ales că Magazinul de verighete are preţuri accesibile pentru orice buzunar şi mai ales rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *