Diversifică viața sexuală pentru a avea armonie în cuplu

Un sex shop online este locul în care oamenii caută plăcerea îmbinată cu discreția. Cu toții iubim sexul și vrem să-l avem din ce în ce mai bun. Într-un cuplu, sexul este extrem de important de aceea trebuie să ai în vedere multe modalități pentru a-l diversifica și a evita monotonia.

Un alt tip de sex: sexul anal

Poate vrei să experimentezi un lucru despre care se vorbește din ce în ce mai mult: sexul anal.

Fie că ești singură și vrei să experimentezi asta cu ajutorul unor jucarii anale, sau ești într-o relație și vrei să încerci asta cu partenerul tău, nu uita să folosești lubrifiant și să te asiguri că știi totul despre acest nou tip de sex.

Pentru o partidă de sex anal reușită trebuie să renunți la preconcepții. Odată ce ai înţeles importanţa măsurilor de siguranţă legate de sănătatea ta, pasul crucial pentru o experienţă anală plăcută este renunţarea la orice preconcepţii. Foloseşte mult lubrifiant. Anusul tău nu este lubrifiat în mod natural, iar pentru a te bucura de sex anal fără durere este foarte important să foloseşti generos lubrifiant. Cel mai rezistent este cel pe bază de silicon: dacă nu eşti alergică. Aplică lubrifiantul în cantitate mare mai ales pe penis/prezervativ, dar şi la nivel local, direct pe sfincterul tău. Încearcă penetrarea progresivă. Penetrarea directă îți poate provoca dureri mari. Stimularea cu degetele a anusului este foarte importantă și îți poate relaxa mușchii. În momentul în care începi să simți plăcerea legată de stimularea anusului, partenerul poate introduce ușor un deget, apoi două…pentru a te pregăti. Introducerea penisului se face cu multă grijă: mai întâi vârful penisului, cu mişcări delicate, apoi tot mai mult. La penetrarea totală reuşită se ajunge de obicei după minim câteva minute în care partenerul te penetrează încet, în timp ce îţi stimulează alte zone erogene.

Nu în ultimul rând, alege poziția potrivită. Cea mai comodă pozitie de sex anal pentru începătoare este cea “misionar”, în care tu stai pe spate, cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi, ţinându-ţi picioarele pe umeri. Dacă vrei să stai deasupra lui, ţine cont de înclinaţia penisului erect: dacă are înclinaţie în sus, către abdomenul partenerului, stai cu faţa către partener. Dacă penisul lui are înclinaţie în jos, stai cu spatele la el pentru cea mai comodă senzaţie.

Dacă sexul anal este preferat de toți bărbații, iar de cele mai multe ori femeile sunt reticente să fim echitabili și să dezvăluim și o teamă de-a bărbaților.

 Ce probleme au bărbații când vine vorba despre sex?

Mărimea! Mărimea contează chiar dacă de multe ori femeile ascund acest lucru. Cea mai mare teamă a bărbaților este legată de penis…să nu fie prea mic. Ei, bine, acum au posibilitatea să își îndeplinească visul în mod natural. Sigur, simplu, discret! Pe sex shopul, LoveBuz.ro  vor găsi accesorii și kituri care îi vor ajută să își imbunătățească performanța sexuală în mod natural, fără a fi nevoie să apeleze la suplimente sau pastile de potentă. Gama de produse pentru barbati este extrem de variată, asta însemnând că orice temere sau prejudecată are un bărbat se poate rezolva.

Fiind un subiect care variază între mit și realitate, marire penis se poate face și în moduri naturale, nu doar prin operație chirurgicală. Exercițiile Jelqing sunt exerciții pe care unii bărbați le folosesc în încercarea de a-și crește în mod natural dimensiunea penisului. Ea  implică utilizarea unor mişcări repetate cu mâna, pentru a pune în mişcare sângele în penis. Nu există suficiente studii medicale care să sugereze că aceste exerciţii pot contribui la mărirea dimensiunii penisului, atât în lungime, cât şi în grosime. Practicarea acestor exerciţii poate duce la durere, iritaţie sau formarea de ţesut cicatricial dacă este făcută prea des sau prea agresiv.

Pe sexshop-ul online LoveBuz.ro găsești soluții pentru orice problemă sexuală, dar și jucării pentru momentele în care vrei să te distrezi.