Dorinta oricarei femei este o epilare

Dorinta oricarei femei este o epilare 

”Epilare definitiva” este expresia uzuala folosita de milioane de femei din intreaga lume care cauta acest tratament pe Internet sau intreband prietene si cunostinte. Epilarea nu este acelasi lucru cu depilarea. In timp ce prima se refera la parul de deasupra si de desubtul pielii, depilarea la parul de la suprafata pielii. Termenul de ”epilare definitiva” este oarecum ambiguu, fiind mai potrivit cel ”de lunga durata” pentru ca fiind inventata si folosita la scara larga doar de 10-15 ani, nimeni nu a parcurs durata de viata medie a unei persoane pentru a declara cu certitudine ca este clar si fara dubiu „definitiva”. Epilarea de lunga durata este progresiva, pentru ca nu se realizeaza dintr-o data, ci pe parcursul mai multor sedinte.

Epilarea definitiva se obtine prin distrugerea radacinilor firelor de par aflate in derm prin intermediul caldurii – temperatura de 70 grade Celsius la care sunt aduse celulele germinative ale firelor de par, selectiv. Prin aceasta procedura, radacinile firelor de par sunt distruse si, daca tratamentul este efectuat corect, nu ar trebui sa se mai refaca. In momentul nasterii, in dermul corpului nostru exista un numar de aproximativ 5 milioane foliculi pilosi (radacini ale firelor de par ). Acesti foliculi produc par de tip velus – puf- pana la intrarea in pubertate, cand – sub influenta hormonilor sexuali – o parte din foliculii care produceau par velus se transforma si produc par de tip terminal – adica fire groase si pigmentate mult mai intens. Saloanele de epilare de lunga durata trateaza tocmai acesti foliculi, ai firelor terminale, in locul acestora aparand folicului de par miniaturizati (acesta fiind mecanismul dominant), o mica parte fiind inlocuiti de ramasite fibrotice. Acestea se intampla la aproximativ 2 ani de la inceperea tratamentului. In cazul epilarii definitive cu lumina intens pulsata trebuie sa se tina cont de anumite caracteristici: lungimea de unda, intensitatea, puterea, timpul de actiune, timpul de relaxare trebuie sa fie potrivite cu grosimea firului de par (ca poate fi mai subtire sau mai gros), culoarea firului de par ,adancimea la care se gaseste in derm foliculul pilos si culoarea pielii. Daca iti doresti o astfel de epilare definitiva, esti asteptata si tu in Bucuresti unde te poti bucura de epilare definitiva cu Dioda Laser.

Asadar, delicatetea unei epilari definitive o poti gasi doar aici. Acum ai epilare definitiva Bucuresti si tu poti devenii centrul atentiei doar cu acest procedeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *