vila Ploiesti

Doresti o casa in Ploiesti?

Daca da, atunci trebuie sa ai la cunostinta mai multe lucruri cum ar fi: locul, dimensiunile si pretul.
Cand achizitionezi o casa trebuie sa fii foarte sigur daca faci alegerea corecta.
Istoria orasului Ploiesti e legata de numele marelui domnitor Mihai Viteazul care a cumparat locul pe care se afla Ploiestiul l-a colonizat cu soldati si a intemeiat un targ infloritor.Ploiestiul a fost prezent in toate momentele istoriei tarii noastre ,numeroasele monumente ridicate atestand acest fapt (Statuia Libertatii, Statuia Soldatului de la 1877, Catedrala Sf. Ion).
Ploiestiul adaposteste numeroase muzee in care sunt pastrate dovezile unei traditii inaintate, culturale, istorice sieconomice:
– muzeul petrolului
– muzeul de istorie si arheologie
– muzeul ceasului
– muzeul de arta
In Ploiesti se gasesc casele memoriale ale unor oameni de cultura, personalitati puternice care au influentat viata politica si culturala a tarii : Ion Luca Caragiale, Nichita Stanescu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Hagi Prodan. Cel mai reprezentativ loc pentru orasul Ploiesti este Bulevardul cu castani, care strabate orasul din centru pana la Gara de Sud.
Din cate ati vazut, orasul Ploiesti este un oras frumos, bazat pe industrie, fiind al doilea dupa Bucuresti, fiind o buna locatie pentru a-ti achizitiona o vila. Pentru a face asta trebuie sa intri pe un site de vanzari vile Ploiesti cum ar fi royal-imob.ro si veti vedea vile care vi se potrivesc, la un pret accesibil, la dimensiunile dorite, si modelul care va place cel mai mult.
Nu rata momentul sa iti achizitionezi o vila in Ploiesti!

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *