energizante sportivi

Energizante pentru sportivi!

Fiind elev al clasei a XII ea dintr-un liceu din Focsani, asupra mea se aduna multa presiune, fiind un an terminal, ma pandeste de aproape examenul de bacalaureat. Asta ma impiedica sa imi mai desfasor activitatile extracuriculare, pe care in anii trecuti le respectam cu strictete, nu mai zic ca eram mai toata ziua plecat, ajungand acasa seara tarziu. Dupa ce imi terminam orele la liceu, ma indreptam spre sala de forta, unde stateam in jur de 4 ore pe zi, urma iesitul in oras cu prietenii, apoi ma duceam acasa. Acesta era programul meu in fiecare zi.
Dupa cum spuneam, anul acesta mi-a fost imposibil sa imi respect acelasi program, acum timpul meu liber este destinat pregatirii pentru examenul de bacalaureat ce ma asteapta in vara. Totusi, am gasit o portita deschisa pentru a ajunge la sala de forta, nu 4 ore ca de obicei, ci doar o singura ora. Sincer, nici nu puteam mai mult, fiindca eram mai tot timpul obosit si nu mai aveam chef de nimic.
Toate sau schimbat din momentul in care am gasit pe un site de pe internet un energizant pentru sportivi. Tinand cont ca eram obosit mai mereu si nu puteam lucra la sala pe cat doream eu, aceste energizante sportivi m-au facut curios. Pentru inceput, am comandat putin pentru a proba cat de bun este si daca chiar iti da energie. Am fost foarte multumit in aceasta privinta, si am inceput sa comand ocazional aceasta gama de produse pentru sportivi.
Produsul se numeste Fight Life Energy si contine: apa, zaharoza, cofeina(extract din guarana), coenzima Q10, vitamina E, acid citric, taurina, conservanti(sorbat de potasiu,benzoat de sodiu), arome naturale, indulcitor, extract de piper negru. Adica contine toate sursele de energie posibile intr-un singur shot. Energizantul se administreaza inainte sau in timpul antrenamentului, de retinut, numai un shot pe zi.
Daca doriti sa achizitionati acest energizant, nu stati pe ganduri, o sa va multumeasca cu eficacitatea lui.Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *