Fier de calitate pentru constructii profesionale

Fierul reprezinta un material principal in marea majoritate a constructiilor. In ceea ce priveste casele si blocurile, este insispensabil, ajutand la intarirea centurilor si stalpilor de rezistenta. Este de asemenea utilizat si la multe alte constructii precum garduri.

Nu in urma cu mult timp am apelat la produsele din magazinul Fier Online pentru a realiza un gard intr-o parte a curtii. Am ales sa folosesc pentru aceasta sarcina plasa sudata STAS, ceva oarecum clasic, ieftin si usor de utilizat. De mult timp am tot spus ca vreau sa fac asta pentru a separa curtea in doua parti diferite, una in care sa fie anexele impreuna cu pasarile iar in cealalta sa fie un spatiu in care sa pot sta ziua sau seara, mai pe scurt un mic spatiu de relaxare si de petrecere a timpului liber.

In acest sens, in partea de relaxare am plantat strategic cativa copaci care in cativa ani vor creste si vor face umbra dar totodata am hotarat sa construiesc si un foisor. Desigur ca ideile ar fi mult mai multe dar bugetul si timpul liber limitat nu prea sunt de acord cu mine asa ca am spus ca macar pe asta sa o fac. Zis si facut. Cu ajutorul celor de la magazin am ales asadar o plasa sudata STAS 2×5 (10×10) 6mm, numai buna pentru ceea ce am eu nevoie. Desigur, scopul ei initial ar fi in intarirea aleilor si a podelelor dar a mers perfect si pe post de gard, fiind si ceva mai diferit in acelasi timp.

Desigur ca nici sistemele pentru gard nu sunt deloc rele aici dar parca varianta aceasta mi-a picat si mai bine iar gardul a iesit foarte frumos, cu o centura inalta si puternica si cativa stalpi din teavade care am sudat plasa. O sa apelez si pe viitor la magazinul Fier Online cand o sa mai am nevoie de produsel