Gta San Andreas

Grand Theft Auto : San Andreas

   Grand Theft Auto: San Andreas este un joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Rockstar North. Este al treilea joc 3D Gta și al cincilea din serie. Inițial jocul a fost creat pentru PS 2 ( și lansat în octombrie 2004), iar mai târziu și pentru Windows și Xbox. San Andreas a fost precedat de Grand Theft Auto: Vice City și de Grand Theft Auto III și este urmat de Grand Theft Auto IV.

Acțiunea are loc în 1992, iar personajul principal este Carl ” CJ ” Johnson. Acesta se reîntoarce din Liberty City în Los Santos, pentru a fi acasă la înmormântarea mamei lui. Acolo își găsește familia și vechea bandă căzute în disgrație. Pe parcursul jocului CJ află mai multe despre moartea mamei și intră în diverse afaceri.

Multi dintre voi l-ati jucat si pot sa jur ca toti a-ti folosit macar un cod( gen AEZAKMI pentru ca politia sa nu te urmareasca, HESOYAM pentru viata etc. )

Dar a terminat cineva Gta San Andreas fara a folosi coduri? Ma indoiesc, unele misiuni si cu coduri abia reusesti sa le treci. De curand am inceput sa joc iar, pana am ajuns la o misiune de care nu pot trece si l-am abandonat.

Cati dintre voi au terminat Gta San Andreas fara codurii?