Greseli de evitat cand esti in cautarea unor Buchete Mireasa superbe

Greseli de evitat cand esti in cautarea unor Buchete Mireasa superbe

Ti s-a intamplat si tie, cu siguranta: ai vrut sa cumperei buchete mireasa, le-ai primit si cand le-ai analizat mai bine si te-ai gandit putin ai constatat ca ai facut alegeri gresite. Greselile in acest caz costa bani, asta poate fi lucrul cel mai dureros cand ai un buget limitat pentru nunta. Ca sa nu ajungi in astfel de situatii cand ai de planificat o nunta sau vrei sa ajuti pe cineva care urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa eviti cateva greseli banale, tipice, pe care ajungem sa le facem mult mai des decat ne-am dori.

Buchete de mireasa si nasa

Cea mai importanta greseala de evitat este legata de comunicarea dintre clienta si florari. Nimeni nu isi doreste Buchete Mireasa si nasa standard, care sa semene cu alte cateva sute de buchete pe care le-ai mai vazut si pe la alte nunti. Asa ca va fi nevoie de personalizare, iar personalizarea buchetelor pentru mireasa sau nasa va fi realizata de catre florarii cu experienta din florariile online. Un buchet de mireasa superb va rezulta doar daca se comunica bine, experienta si priceperea florarilor cu experienta nu sunt suficiente, e nevoie si de sfaturile si ideile clientelor. Doar asa vom avea Buchete Mireasa perfecte si toata lumea va fi multumita. O comunicare buna intre florari si cliente nu se va reduce doar la trasarea unor sarcini, vor fi si discutii pe parcursul personalizarii si se vor exprima opinii pertinente despre fiecare etapa de lucru deja finalizata.

In afara de comunicare defectuoasa sau inexistenta, alta greseala pe care o tot vedem cand vine vorba de Buchete Mireasa si nasa tine de alegerile florilor pentru aranjamentele florale de nunta. Nu trebuie sa tinem neaparat sa avem x floare, putem sa includem in buchete si flori de sezon, flori care se gasesc mai usor, alternative la florile foarte scumpe si mai rare. Aici intervin florarii cu experienta, asa cum sunt si cei de la Floraria de Vis, care pot opta pentru alternative la fel de frumoase pentru florile care sunt foarte greu de adus de la diversi producatori straini si care nici nu rezista foarte bine la transport sau la manevrare. Daca alegem florile de sezon avem si buchete mai ieftine, la fel de frumoase, putem sa le avem si mai rapid si suntem castigate din toate punctele de vedere.

Buchet mireasa mov

O greseala banala pe care o vedem adesea la viitoarele mirese este cea legata de cromatica buchetelor de mireasa. Multe domnisoare sau doamne cred ca daca nu avem Buchete Mireasa cu o cromatica cat mai deschisa, eventual cu foarte mult alb si nuante de alb, buchetul de mireasa nu e bun. Foarte bine putem avea buchete pentru mireasa mov, pe care le putem comanda la cele mai bune preturi si de la Floraria de Vis, sau buchete rosii, roze, orice culoare e potrivita. Daca ne place o anumita culoare sau nuante diverse putem sa o avem si la nivelul buchetului de flori pentru nunta, nu ne opreste nimeni, nu exista reguli stricte in aceasta privinta. Trebuie doar sa avem grija sa asortam buchetele de flori cu rochiile purtate si cu alte accesorii pe care le vom avea in ziua cea mare.

Pe langa culorile buchetelor de nunta una dintre greselile care pot fi usor evitate este cea care are legatura cu flexibilitatea alegerilor facute. Sunt multe mirese care au deja o idee despre cum trebuie sa arate buchetul de mireasa si vor neaparat sa gaseasca fix designul acela si eventual si combinatiile de culori perfecte. De multe ori nu ai cum sa le ai pe toate, trebuie sa dai dovada de flexibilitate si sa te adaptezi la ceea ce gasesti. Cand ai un buget substantial pentru florile de nunta poti sa iti permiti sa ceri personalizarea mai complexa si sa te astepti la perfectiune, dar in alte situatii e bine sa cauti si sa comanzi buchetele de mireasa si nasa care sunt cat mai apropiate de asteptarile si pretentiile tale.