Horus Center si ideile inovatoare pentru biroul tau

Horus Center si ideile inovatoare pentru biroul tau

 

Indiferent de varsta pe care o avem, copii fiind sau adulti, sunt momente in care ne sunt necesare obiectele de papetarie, de birotica si chiar rechizitele scolare. Solutia vine de la Horus-center.ro, magazinul online care transforma orice activitate pe care doresti sa o faci, intr-una placuta, iar  activitatile tale zilnice, scolare sau la birou, vor fi cu siguranta mult mai atractive!

In oferta exista chiar seturi creative si jucarii, alaturi de o varietate de produse de curatenie si IT. Clientilor le sunt puse la dispozitie, toate accesoriile si produsele din categorii amintite mai sus. Toate prezinta standare calitative, indiferent daca ai nevoie de elemente de papetarie uzuale ori instrumente care iti sunt de nelipsit pentru buna desfasurare a activitatilor de la job. Despre achizitie, te informez ca poate fi facuta chiar in rate sau cu plata ramburs.

Pe langa aceste date, exista promotii periodice la produsele de papetarie si birotica, iar in cazul in care doresti sa fii informat in legatura cu toate noutatile legate de stocuri, modalitati de plata sau preturi, poti telefona sau trimite un email. O alta varianta utila este reprezentata de chat si te si poti chiar abona la newsletter.

Sunt produse pentru toate gusturile si toate nevoile, colorate, sau nu, pentru orice buget. Exista solutia ideilor adaptate, deoarece traim intr-o lume digitalizata, mereu in schimbare.  Amintesc din nou de documentele tipizate din stocuri, deoarece le-am vazut utilitatea si cat de mult usureaza munca de birou. Amintesc faptul ca daca acestea nu exista in depozit, vor fi aduse intr-un timp scurt, astfel incat orice tip de comanda sa fie onorata.

Esti curios care este povestea Horus Center? Ei bine, totul a inceput cu o idee indrazneata care s-a dezvoltat prin implicare si dedicare profesionala. In momentul de fata, portofoliul firmei cuprinde o mare  varietate de produse de birotica, papetarie si tipizate. Nevoile clientilor sunt tot mai mari, si in aceasta modalitate, solutiile inovatoare sunt iminente.

Munca pe care o desfasori este speciala atunci cand iti face cu adevarat placere. Si tu te simt in regula, iar spatiul de lucru pare unul binecuvantat in momentul in care ai tot ceea ce iti este necesar. Printre producatorii cu care echipa Horus Center lucreaza, amintesc de  Herlitz, Faber-Castell, KOH-I-NOOR, Pigna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *