Iata recomandarile noastre despre magazinele de antichitati

Un magazin de antichităţi (sau antichităţi shop) este un magazin de vânzare specializat în vânzarea produselor din perioada contemporană. În general, magazinele pot fi situate fie la nivel local, însă cu apariţia Internetului pot fi găsite și în mediul online cu ușurință.

În mod normal, stocul lor provine adesea din cadru licitaţiilor, vânzărilor imobiliare, dar și din căutare acestora în pieţe de vechituri. Multe dintre produse pot trece prin mâinile mai multor dealerii de antichităţi de-a lungul lanţului de produs înainte sa ajunga într-un magazin de antichităţi şi ulterior sa fie puse spre vânzare. Ei vând produse unice şi de obicei sunt dispuşi să cumpere produse, chiar de la persoanele fizice.

Afacerile cu antichităţi din România sunt cu siguranţă mai puţin profitabile decât cele din afara ţării, unde valorile de piaţă ale acestor obiecte sunt mai mari iar această nişă este mult mai căutată şi mai apreciată decât la noi. Însă, chiar şi aşa la ora actuală încă mai exista persoane pasionate de astfel de produse. În general cei care şi-au deschis o afacere cu antichităţi au plecat de la pasiunea de a colecţiona, iar în câţiva ani, cu puţin spirit antreprenorial, au dezvoltat mici sau mari afaceri din comerţul cu obiecte de colecţie şi antichităţi, care treptat au s-au dovedit a fi foarte căutate.

Din magazinul online articolele pot fi cumpărate rapid și confortabil, în condiții de maximă siguranță, având atât garanția unui certificat de conformitate și a unei facturi fiscale, cât și cea a posibilității de returnare, conform reglementarilor actuale de protecție a drepturilor consumatorului.

Aici puteți găsi în principal antichități italiene din secolele XVIII-XX, piese rare și unice precum: bijuterii de colecţie, dar şi o întreagă galerie de artă. Suntem o companie lider, specializată în vânzarea online de iluminat antic, mobilier, tablouri, obiecte decorative şi unice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *