idei campanii marketing

Stiti acele reclame plictisitoare din timpul unui film? Ce faceti cand apar? Schimbati programul nu?
Acest lucru cred ca il face toata lumea, atunci cand urmaresc un film la tv, exact in momentul culminant al filmului intra publicitatea, si de nervi schimbam programul.
Din punctul meu de vedere, aceste reclame din mass media nu au prindere la public, iar firmele ar trebui sa se axeze pe un alt tip de reclame.
Reclamele pot fi afisate in mai multe feluri cum ar fi:
– In mass media (dupa cum ziceam, sunt acele reclame pe care nimeni nu le suporta mai ales atunci cand apar in mijlocul unui film)
– Bannere publicitare ( sunt bucatile de material imprimate cu genul de servicii pe care le ofera firma, sau poate fi o promotie la un singur produs etc.
– Panourile publicitare (le gasim peste tot in intersectii, pe marginea drumurilor, etc. Au acelasi rol si acelasi mesaj ca si bannerele publicitare)
– Iar cel mai nou mod de a face publicitate, este iluzionismul.
Pe acesta din urma o sa il discut mult mai mult deoarece este nou pe piata publicitara.
Autorul acestui curent este Lorenzo Cristian, un magician si un iluzionist care a participat si la Romanii au Talent. El a venit cu idei campanii marketing foarte diferite de cele prezente pana acum, si, a ales bine.
In acest tip de publicitate, totul tine de locul in care isi prezinta numarul de iluzionism, e nevoie de multi oameni pentru ca reclama sa aiba efectul dorit. Oamenii cand vad un numar de iluzionism, au tentatia sa scoata telefonul si sa filmeze tot numarul, atunci cand fac asta in cadru apare si publicitatea prezentata de Lorenzo Cristian, deci oamenii filmeaza si reclama. Partea buna abia acum apare, deoarece o multime de oamenii au un cont pe o retea de socializare, iar cand filmeaza un numar de magie sau de iluzionism il distribuie la ei pe profil pentru a vedea si alti. In acest mod ved o multime de oamenii reclama impreuna cu numarul de iluzionism.
Daca doriti o astfel de reclama nu ezitati sa il contactati pe Lorenzo Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *