Imbinand munca si placerea

Inca de cand am placat de pe bancile facultatii, mi-a placut sa lucrez pentru a-mi castiga proprii mei bani.Chiar daca uneori am stat si peste program, niciodata nu m-am plans si am dat in fata, cu mandrie, indiferent de job. Insa in ultimii ani, orele in plus de munca au inceput sa se resimta mai ales in zona lombara. Atunci cand petreci chiar si 10 ore in fata unui calculator pe un scaun, nu poti sa te astepti sa fii in forma maxima, iar acest lucru a dus la dureri de spate ingrozitoare. Fiind pasionat de contabilitate, nu voiam sa renunt usor in favoarea altui job mai putin solicitant pentru spatele meu si de aceea am decis sa intru pe internet pentru a gasi un magazin ce comercializeaza scaune birou.

Am cautat pe internet si am descoperit site-ul Scaune-online.ro.

Pe site am gasit exact ceea ce imi trebuia. Un scaun de birou, ce avea sa imi fac munca mai usoara.

Scaunul OFF 309, este produsul ce se imbina perfect cu viziunea mea futurista asupra muncii , dar care se potrivea si cu restul camerei.

Dupa ce am dat comanda, la scurt timp, produsul a ajuns prin curier. Am desfacut coletul si am inceput sa asamblez scaunul deoarece este insotit de un manual de instructiuni.

Nu mi-a luat mult si scaunul a fost asamblat. Pot sa zic ca arata fabulos.

Scaunul de birou OFF309, este compus din mesh pe fata si spatarul lui, piele ecologica, un suport pentru lombara, iar bratele si baza sunt din polipropilena.

Scaunul este, de asemenea, ajustabil in functie de inaltimea fiecaruia.

Un scaun de birou este la fel de important ca si PC-ul de la care se lucreaza, deoarece comoditatea in timpul muncii este esentiala.

Astfel iti vei putea rezolva din sarcini mult mai usor, fara a distribui atentia asupra altor detalii precum durerea de coloana.

Recomand tuturor site-ul Scaune-onlie.ro, deoarece gama lor de produse este variata, pentru toate buzunarele, iar produsele sunt de calitate superioara.