Alege culoarea potrivita parului tau! Incearc-o pe un manechin cu par!

Alege culoarea potrivita parului tau! Incearc-o pe un manechin cu par!

Orice specialist in domeniul frumusetii, fie make-up artist, fie hair stylist, va folosi in practica lui un manechin. Mai ales un manechin cu par! Poti sa practici un machiaj pe o fata de manechin cu textura aproaope de pielea naturala, iara daca acesta va fi si un manechin cu par, vei putea aprecia munca ta la justa valoare, caci asa vei putea sa vezi in ansamblu lucrarea facuta.

Daca esti hair stylist, trebuie sa ai acasa un manechin cu par! Poti sa ai un manechin cu par lung si altul cu par scurt, unul cu par artificial si altul cu par natural. Trebuie sa stii, ca daca acesta este un cap de manechin pe care l-ai cumparat de la un magazin de cosmetica, destinat utilizarii de catre cosmetologi, atunci este facut cu fibre naturale de par si poate fi samponat si conditionat asa cum ar fi propriul tau par.

Mai trebuie sa stii ca, este posibil ca parul sa nu fie potrivit pentru serviciul de textura chimica, dar il vei putea colora. Aceste instrumente sunt concepute pentru a-ti permite ca elev, sa inveti si sa experimentezi parul natural, fara a risca sa daunezi parului clientului.

In ceea ce priveste brandurile pentru culoare pe un manechin cu par care vor fi bune de utilizat, sa stii ca este o chestiune de preferinta. Ca sugestie, poti vizita magazinele de frumusete, sau te poti consulta cu persoana care te indruma, pentru diferitele linii de culori. Gramajul vopselii si al oxidantului il gasesti scris in instructiune, sau il insusesti la scoala profesionala.

Majoritatea brandurilor de culori ale parului, au mici diferente, iar principalele care ar fi sunt in nuantele specifice ale culorilor de par disponibile. De aceea, este recomandat sa exersezi toate culorile pe un manechin cu par natural, inainte de a trece la parul unui client. Astfel, unele branduri ofera rezultate de culoare lucioasa, in timp ce altele ofera o finisare mai mata, unele culori caracteristice, care sunt mai subtile si aspect natural, in timp ce altele sunt bogate si vibrante.

Daca esti la inceput de cale, opteaza pentru un manechin cu par mai simplu, chiar daca vei da gres, sa nu disperi ca ai stricat un par natural. Incearca din nou si din nou, pana vei simti ca poti sa treci la parul natural.

Un manechin cu par il poti achizitiona in magazinele specializate cu produse de hair style, sau il poti procura facand o comanda on line, iar in dependenta de tipul si structura parului, vei putea alege marca sau barndul culorii pe care o vei aplica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *