Ivory – sanatate inainte de toate!

Servicii medicale dentare la standarde ridicate!
Stiati ca vizita la dentist  poate fi o experienta placuta?
Da, se poate la clinica stomatologica  Ivory. Promovam calitatea si confortul clientilor nostri. Iti suntem alaturi prin dotari de ultima ora, tehnologii performante, permanent actualizate, suntem atenti la toate nevoile tale de confort si punem accent pe o relatie de parteneriat intre clinica si toti cei care ne trec pragul!
Stiati ca o lucrare dentara nu presupune costuri exagerate?

Sanatatea dentara nu este un lux. Credem cu tarie ca se poate salva tot ceea ce este sanatos de la nivelul danturii tale. Promovam serviciile fara costuri suplimentare si adaptam orice interventie medicala bugetului tau. Te asteptam la o consultatie ca sa te convingi ca nu tot ceea ce este scump, este si ceea ce ai nevoie ca si solutie medicala. Expertii nostri medicali adapteaza fiecare serviciu pe masura bugetului tau.

Stiai ca promovam tratamentele rapide si eficiente?
Stim ca timpul este, de asemenea, o resursa extrem de importanta pentru tine. Din acest motiv, incercam sa iti oferim solutiile cele mai rapide si eficiente pentru tratarea corespunzătoare a danturii tale. Incercam ca printr-o intalnire sa atingem cat mai multe procedee, fara a pune in pericol calitatea serviciilor medicale oferite.
Stiai ca o interventie dentara nu presupune doar instrumente sterilizate?
La clinica stomatologica Ivory gasesti apa dedurizata, filtrata prin osmoza inversa si sterilizata prin intermediul lampilor cu lumina ultra violeta. Aceasta este potabila fara a pune sanatatea ta in pericol si fara a periclita interventia medicala. Ne distingem prin filtrarea si sterilizarea aerului din interiorul clinicii stomatologice, iar masurile de securitate a sterilizarii instrumentarului medical merg pana la folosirea capetelor de freza de unica folosinta.

Stiai ca timpul petrecut in sala de asteptare poate fi petrecut extrem de placut?
Mobilierul nostru te invita sa te asezi confortabil, sa savurezi o cafea din cafetiera care iti sta la dispozitie si sa te bucuri sau chiar sa lucrezi online, tabletele Apple Ipad cu conexiune gratuita wi-fi oferindu-ti tot ce tine de puterea internetului de a te delecta ori informa.
Stiai ca poti vedea cu precizie tot ce se intampla in cavitatea ta bucala?
Lucrarea medicala se desfasoara sub camere inteaorale. Acestea sunt conectate la monitoare full HD ceea ce iti ofera posibilitatea de a vedea in timp real fiecare pas efectuat, te ajura sa intelegi ce se întâmplă si iti ofera suportul cel mai bun pentru a putea lua o decizie cu privire la etapele urmatoare ale procedeelor medicale pe care trebuie sa le urmezi.
Stii ca la Dent Fix gasesti servicii medicale personalizate pentru copii?
In cadrul clinicii noastre, avem personal medical permanent instruit astfel incat sa beneficiezi atat tu cat si copilul tau de metode de tratamente, spre exemplu stomatology pediatrica: control de rutina, sigilare dentara, supravegherea eruptiei dintilor, curtarea dintilor, dar si estetica dentara, tratamente protetice, tratament paradontoza  de ultima ora. Doctorii nostri ofera micutului tau sanatate dentara fara durere, fara traume si cu explicatii lamuritoare cu privire la efectuarea lucrarii dentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *