La Clinica Yiara vergeturile sunt de domeniul trecutului

Vergeturile sunt acele semne inestetice ce apar pe piele, atat la barbati, cat si la femei si care sunt cauzate de o intindere fortata a tesutului conjunctiv. Mai pe larg, in momentul in care stratul de mijloc al epidermei se intinde foarte tare, fibrele de colagen se rup si in acest fel apar vergeturile. Acest lucru se poate intampla oricui, daca are oscilatii de greutate. Cele mai intalnite cazuri sunt la femeile care au trecut prin cel putin o sarcina. Odata aparute, acestea nu mai dispar de la sine. Inainte, indiferent de cremele pe care le foloseai, vergeturile ramaneau acolo. Insa acum exista un tratament vergeturi, de mare precizie si extraordinar de eficient.

De exemplu, la Clinica Yiara se poate efectua o asemenea procedura. Este vorba, mai exact, despre un tratament laser vergeturi, efectuat cu ajutorul platformei Harmony XL Pro. Acest aparat este manevrat de catre un specialist si se foloseste in multiple cazuri. Astfel, cu ajutorul lui Harmony XL Pro se poate face fie un tratament cicatrici, tratament de rejuvenare faciala, tratament anti-acnee, anti cuperoza, rozacee, fie se pot sterge tatuaje, se poate elimina transpiratia excesiva sau se poate uniformiza culoarea pielii.

Cum functioneaza? Se foloseste tehnologia laser Erbium:Yag, care tinteste apa din straturile superficiale ale pielii. Este o procedura sigura si eficienta. In functie de fiecare pacient in parte, pot sa apara si rezultatele. Sedintele se pot realiza la un interval de 4 pana la 8 saptamani. Este nevoie de putina anestezie pentru ca se va resimti disconfort. Insa nu se va efectua tipul de anestezie clasica, ci se va aplica o crema speciala. Astfel nu vei mai simti nimic in momentul in care se efectueaza procedura. O sedinta dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de zona pe care se efectueaza tratamentul. Daca vei observa putina roseata, sa nu te sperii. Este ceva normal si aceasta dispare dupa 3 pana la 5 zile.

Acest tratament anti vergeturi este indicat pentru orice tip de piele si nu are efecte adverse. Rezultatele vor fi vizibile mult timp daca se respecta un stil de viata sanatos si se efectueaza miscare in mod regulat. Este o metoda pe care au incercat-o multe femei si s-au declarat multumite, mai ales ca nu este o procedura invaziva, care sa presupuna un termen de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *