Prelucrari-mecanice

Laser Processing – servicii prelucrari mecanice

Pentru a produce diverse componente din aparatele electrocasnice si nu numai, aveti nevoie de servicii profesionale de prelucrari mecanice. Multe procese de productie sunt dependente de aceste prelucrari pentru ca la final sa se obtina un produs finit de calitate ridicata si cu durabilitate ridicata. Multe din echipamentele electrocasnice din casa precum mixerul, aparatul de stors fructe, dar si multe piese de masini sunt realizate cu ajutorul prelucrarii mecanice.

Scopul echipei Laser Processing este sa ofere servicii profesionale de prelucrari mecanice la un nivel inalt de eficienta, individualitate si viteza pentru a integra noi tehnologii de printare 3d dar si alte procese de productie.

In ciuda dezvoltarii rapide si benefice a proceselor de productie generale si cresterii vitezei acesteia, este esential sa aveti o baza solida de productie prin care sa puteti realiza diverse elemente finite de calitate ridicata pentru proiectele dvs.

Echipa Laser Processing are la dispozitie o hala mare de productie care consta in aparatura CNC de inalta calitate, personal bine instruit, dar si alte procese de productie precum servicii de debitare laser.

Datorita personalului nostru calificat in domeniu, iti putem oferii servicii de calitate ridicata la preturi accesibile pentru ca tu sa iti duci la final proiectele tale.

Atelierul de prelucrare mecanică este echipat pentru toate operațiunile de prelucrare necesare, cum ar fi frezarea, strunjirea, găurirea, tăierea și tăierea pentru producerea de componente în conformitate cu cerințele specifice ale clientului.

Procesele controlate prin program asigură un grad ridicat de calitate și fiabilitate a producției.

În prelucrarea orizontală, se pot prelucra piese mici, precum și piese de până la 1 m lungime, 1 m în diametru și o greutate finită de 300kg. În prelucrarea verticală se pot manipula piese cu diametrul de până la 0.8 m, o înălțime de viraj de până la 0.6 m și o greutate maximă de 200kg.

De asemenea, suntem încântați să vă oferim prelucrarea mecanică a pieselor mari pe bază de contract.

Cu flota noastră de mașini moderne, disponibilă pentru confecționarea uneltelor, oferim clienților noștri lucrări suplimentare contractuale, cum ar fi EDM sau prelucrări generale, precum frezarea, găurirea, măcinarea și strunjirea. Folosim mașini controlate CNC pentru a produce serii foarte mici și mici, precum prototipuri și piese individuale.

Muncitorii noștri experimentați vă vor sfătui cu privire la selectarea materialelor. Cu un nivel ridicat de cunoștințe și expertiză în fabricare, rezolvăm sarcini complexe și asigurăm un standard ridicat de calitate.

Descoperiti si gama de servicii de indoire tabla prin masinarii de tip Abkant.