Maimutica pentru dintisori Matchstick Monkey alina bebelusul in timpul eruptiei dentare

Maimutica pentru dintisori Matchstick Monkey alina bebelusul in timpul eruptiei dentare

Eruptia dentara este poate unul dintre cele mai grele momente atat din viata unui bebelus, cat si a proaspetei mamici. Procesul este indelungat si reactiile sunt diverse de la un copil la altul. Iritabilitatea, febra, saliva in exces ce apar odata cu inceputul procesului de dentitie nu pot fi indepartate complet, insa pot fi alinate cu ajutorul jucariilor create de specialisti si testate cu atentie de-a lungul multor ani. Mamicile isi pot alina bebelusii care trec prin acest proces facandu-le ele insele un masaj usor pe gingii, insa copiii vor simti nevoia constanta de a alunga durerea. Jucariile pentru dentitie sunt o metoda rapida de indepartare a durerii si a indisconfortului constant. Cu ajutorul unui inel gingival potrivit, bebelusul va trece prin acest proces dureros mult mai lejer si mai rapid.

Maimutica pentru dintisori Matchstick Monkey vine in sprijinul bebelusilor si al mamicilor printr-o abordare igienica, fabricata din silicon de calitate alimentara, extrem de delicata cu gingiile si dintisorii copilului. Aceasta jucarie pentru dentitie contine o periuta special conceputa pentru a ajunge la sursa durerii provocata de gingiile ranite, reusind sa aline si indeparteze simptomele. Matchstick Monkey are brate lungi, flexibile, cu o textura moale si usor de rontait, nu contine gauri sau muchii ce ar duce la deteriorare, iar partea superioara este texturata, ceea ce o face extrem de potrivita  pentru masarea gingiilor celor mici. Datorita formei si a texturii, jucaria pentru dentitie Matchstick Monkey poate fi folosita atat pentru aplicarea gelurilor pentru dinti, cat si pentru obisnuinta cu o igiena orala adecvata.

Durerea provocata de aparitia dentitiei nu trebuie sa fie un obstacol in buna crestere si dezvoltare a celor mici. Starea de iritabilitate este usor indepartata prin inelele gingivale atent alese in functie de copil. Fie ca este baietel, fie ca este fetita, maimutelele pentru dintisori Matchstick Monkey se gasesc intr-o gama larga de culori: bleu, portocaliu, gri, rosu aprins, galben, albastru, verde si roz. Copiii vor alege intotdeauna instrumente de joaca viu colorate, cu forme pe care le cunosc deja sau vor sa le descopere!

1 thought on “Maimutica pentru dintisori Matchstick Monkey alina bebelusul in timpul eruptiei dentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *