Mituri pe care inca le mai credem cand vine vorba de un Buchet Nasa

Mituri pe care inca le mai credem cand vine vorba de un Buchet Nasa

La o nunta, pe langa buchetele de mireasa, cele pentru domnisoarele de onoare, mai avem nevoie de un buchet special, cel pentru nasa. Spre deosebire de buchetele de mireasa, un buchet nasa trebuie sa aiba elemente care se regasesc si in buchetele pentru mirese si sa nu eclipseze buchetul miresei, desigur. De-a lungul timpului au circulat mai multe mituri despre buchetele de nasa, multe dintre ele neadevarate si bazate doar pe ceea ce credea fiecare despre buchete si daruirea lor.

Buchetele de nasa, pe care le gasiti la cele mai bune preturi si la Floraria de Vis, trebuie sa fie simple, sa nu fie mai frumoase decat cele de mireasa. Buchetul de nasa poate fi oricat de complex doresc mirii, cei care il vor darui, se poate infrumuseta cu decoratiuni diverse si nimeni nu are vreo problema cu frumusetea lui. Nu exista o concurenta reala intre buchete, fiecare isi alege ce Buchet Nasa ofera, ideea este sa fie unul care sa placa si sa impresioneze.

Alt mit legat de buchetele de nasa se refera la cromatica. Buchetele de acest tip nu ar trebui sa fie prea colorate ca sa nu puna in umbra buchetul miresei, care de multe ori este unul alb sau cu nuante cat mai discrete. Mitul este unul fals, putem avea buchete de nasa in culori dinamice, cat mai colorate daca asta prefera nasa, buchete cu o cromatica foarte asemanatoare cu cea prezenta in cazul buchetelor de mireasa.

Buchet nasa frezii

Pe lista de mituri despre buchetele de nasa este prezent si cel potrivit caruia un Buchet Nasa ar trebui sa fie compus doar dintr-un singur tip de flori. In functie de preferintele fiecaruia putem avea buchete de nasa cu diverse flori, cu foarte multe combinatii de flori proaspete. De exemplu, vom avea buchete pentru nasa cu frezii, flori care arata foarte bine, pot fi albe, galbene, chiar roz, si care miros foarte frumos. Freziile sunt alegerea ideala pentru buchetele de nasa care vor impresiona si care vor fi purtate pe parcursul zilei cand are loc nunta cu cea mai mare placere. Buchetele de frezii se vor asorta perfect cu rochia miresei sau a nasei, nuantele superbe pe care le au freziile le fac perfecte pentru orice fel de buchet pentru nasa. Florariile online au mereu pe stoc buchete de frezii pentru nasa, asa cum se intampla si la Floraria de Vis, florile sunt aduse in functie de cerere si doar de la cei mai buni producatori, sunt de calitate si arata foarte bine.

Buchet nasa mov

Tot legat de buchetele de nasa mai avem un mit pe care il auzim destul de frecvent: un Buchet Nasa trebuie sa aiba culori clasice, culori care sa nu iasa prea mult in evidenta, culori obisnuite, cat mai putine daca e posibil. Evident, si acest mit este unul fals. De pilda, putem avea buchete de nasa mov, o culoare foarte placuta si excelenta pentru un buchet superb pentru nasa. Movul este o culoare cu o simbolistica puternica, ea se va potrivi si cu rochia nasei sau a miresei, se poate asorta usor si cu o culoare mai puternica si cu una clasica, depinde ce poarta nasa. Buchetele mov de nasa vor atrage atentia cu siguranta, movul iese in evidenta indiferent cate culori mai are pe langa el. Cu buchetele de nasa mov o vei cuceri pe cea care primeste buchetul in ziua nuntii, buchetul de mireasa va fi mai usor de asortat cu movul buchetului de nasa.

Buchet nasa rosu

Daca preferi totusi ceva clasic, o culoare obisnuita, poti alege din florariile online si buchete de nasa rosii. Rosul este culoarea dragostei, a pasiunii, rosu este si o culoare care se asorteaza si ea usor, poti sa ai nuante de rosu foarte multe intr-un buchet perfect pentru nasa. Buchetele de nasa rosii sunt preferatele celor care nu vor sa se complice si pentru cei care isi doresc sa mearga la sigur si sa „ghiceasca” culoarea preferata a nasei. In general femeile adora rosul si nuantele lui si il vor cauta in toate elementele care le inconjoara, inclusiv in buchetele de nasa pe care le vor primi in ziua cea mare, cea mai importanta pentru miri.