La inceput am fost noi doi si-un inceput de drum captivant al vietii. Anul acesta pentru prima data am amenajat gradina impreuna: am montat rulourile de gazon, am sadit multe flori, am curatat trandafirii existenti in spatele curtii si am comandat si pus altii.

El si-a dorit si un lac plin de pesti, cu rate salbatice si lebede care sa ne bucure privirea. Copaci feluriti ne fac umbra impreunandu-si crengile, cum ne-am impreunat noi destinele.

Apoi el m-a chestionat in timpul ”interogatoriului matrimonial” ce jucarie din copilarie imi lipseste cel mai mult, iar eu i-am spus povestea hamacului Aveam noua ani cand ma trimisesera ai mei cu oile pe lunca plina de anini, iarba si fragi pe alocuri, iar intre doi copaci umbrosi am vazut masina bucurestenilor. Am vrut sa intorc oile, dar ei m-au chemat la ei si au inceput sa se joace cu mieii. Mi-au dat o ciocolata si m-au invitat sa ma sui si eu doua-trei minute in hamacul lor. Era minunat sa te legeni singura la umbra si sa poti privi oriunde vrei: coroanele copacilor si modul spectacular in care razele soarelui se stracoara printre frunze, padurile din jur, margaretele crescute pe prund!

Minunea nu a tinut mult, fiindca oile au luat-o la fuga, iar eu am sarit din hamac, le-am multumit oamenilor si am alergat sa le prind.

Hamacul acela era pentru o persoana. Daca s-ar fi produs intre timp un hamac pentru doua personae mi-ar placea sa avem unul in gradina, iar eu si el, noi doi, sa petrecem clipe de vis la umbra copacilor si sa adormim pe fondul cantecelor de leagan ale pasarilor care vin in gradina noastra.

Noi doi stam astazi suflet langa suflet si corp langa corp in Hamac pentru 2 persoane 215 x 110, Bumbac, Husa, Tarrington House Ne-am facut din a ne lasa leganati impreuna de vant si invaluiti de splendoarea naturii un tabiet conjugal. Relaxati privim in acelasi punct, gandim la fel, simtim la fel, chiar daca suntem complet diferiti.

Husa din bumbac tine racoare si protejeaza hamacul de razele soarelui, fiindca in anumite momente ale zilei sunt atat de puternice, incat patrund si prin frunzis.

Desi este usor de montat si cantareste foarte putin, hamacul nostru suporta lejer o greutate de 220 de kilograme.  Cu 149 de lei ne-am cumparat momente unice de relaxare totala fiindca ne simtim regeste cand adormim leganati ca in copilarie in mijlocul vegetatiei, la aer curat.

Sotul meu, un intreprinzator din fire, a plasat la timp comanda ca sa prindem si reducerea de 50 de lei si a completat cumparaturile cu un gratar performant si un pavilion in care a pus mobilier de gradina suficient ca sa primim si oaspeti aici.

Eu, romantica incurabila admir tot ce face pentru mine si ma felicit ca i-am povestit despre hamacul din copilarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *