NordVet, cabinetul unde animalul tău de companie este tratat cu aceeași dragoste pe care o oferi și tu

Cu siguranță îți iubești foarte mult animalul de companie și îți dorești să te bucuri cât mai mult timp de prezența lui în căminul familiei. Pentru acest lucru, ai nevoie de un ajutor în ceea ce privește menținerea unei stări foarte bune de sănătate a acestuia.
Pentru a te bucura în continuare de dragostea pe care micul tău prieten o oferă înzecit membrilor familiei, este foarte importantă alegerea unui cabinet veterinar potrivit nevoilor lui. Cabinetul veterinar nu este doar un loc pentru tratament, ci un loc în care îi poți oferi siguranță și poți preveni anumite afecțiuni ce pot apărea și îi pot pune în pericol bunăstarea.
Pentru micul tău prieten patruped, clinica veterinară NordVet din Suceava pune la dispoziție o gamă foarte largă de servicii ce acoperă aproape toate nevoile pe care le poate avea blănosul, un personal medical foarte bine pregătit, în continuă formare, specializat în țară și în străinătate și, cel mai important, un mediu curat și armonios.
Serviciile medicale veterinare oferite de clinica NordVet se remarcă prin experiența profesională excepțională a personalului medical veterinar, prin dotarea cu cele mai noi tehnologii și, cel mai important, multă dragoste și implicare pentru animale. Acesta este, de fapt, factorul principal care diferențiază clinica NordVet de orice altă clinică veterinară.
Tratamentul sau consultația micului patruped se va desfășura întotdeauna sub regula celor trei cuvinte magice: DRAGOSTE, PASIUNE, PROFESIONALISM. Întotdeauna în ordinea aceasta. Dragostea pentru animale, pasiunea pentru ceea ce fac și profesionalismul de care dau dovadă îi fac să fie cea mai de încredere clinică în domeniul veterinar.
Tehnologia medicală veterinară a avansat foarte mult în ultimii ani, iar NordVet este dotată cu cele mai avansate aparaturi din domeniu. Chiar dacă vorbim despre radiografie veterinară, foarte utilă pentru o diagnosticare corectă, ecografie, chirurgie, dermatologie, stomatologie și chiar oftalmologie sau, pur și simplu, blănosul are nevoie de o sesiune de coafor, NordVet oferă servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât atât animăluțul de companie, cât și deținătorul acestuia, să aibă parte de un nivel de siguranță ridicat și servicii de cea mai înaltă calitate din domeniul medicinii veterinare.