Nu uita importanta curateniei la locul de munca

Cea mai importanta componenta care face ca o firma sa functioneze este alcatuita din angajati. Cel mai important lucru pentru angajati este sa aiba conditii de lucru cel putin decente pentru a putea sa isi desfasoare activitatea asa cum trebui si sa isi poata duce la bun sfarsit task-urile.

Daca este vorba de munca la birou, existe foarte multe avantaje daca ordinea si curatenia este intretinuta corespunzator.

Angajatii se vor simti mai bine la birou iar curatenia le poate ridica semnificativ moralul. Astfel ca cererile de zile libere din motive personale sau medicale, pot scadea semnificativ, datorita atmosferei mult mai placute si productivitatea va creste si ea semnificativ. In plus curatenia va ajuta la prelungirea duratei de viata a bunurilor fizice ale firmei.

Pe langa toate astea imaginea firmei va fi una buna ceea ce va atrage noi potenitali angajati, clienti sau colaboratori si astfel, firma va avea numai de castigat. Responsabilitatea pe care o implica conducerea unei firme este intradevar mare dar nu trebuie sa uitam de conditiile de munca de care au nevoie angajatii. Sanatatea angajatilor cat si a clientilor care trec va trec pragul trebuie sa fie prioritara. Respectul pe care il arati fata de oamenii care fac firma sa mearga practic si la urma urme respectul fata de firma ta si fata de tine insuti.

Insa daca vreum ca acest lucru sa se realizeze cat mai bine, avem nevoie de distribuitori seriosi si produse de curatenie plus accesorii de cea mai buna calitate. Evita riscurile ca angajatii sau clientii sa se imbolnaveasca si foloseste detergenti si dezinfectati profesionali pentru a elimina orice risc.

Toate acestea pot fi achizitionate de pe Sanito.ro la cele mai bune preturi. Avantajul este ca puteti alege dintr-o gama foarte variata, din sute de produse, detergenti profesionali de tot felul, mopuri, cosuri de gunoi si asa mai departe.

Fie ca vorbim deste salile de birouri, grupuri sanitare, bucatarii chair si holuri, toate trebuie sa fie curatate cel putin o data pe zi, in special baile care pot prezenta un risc de infectie cu ajutrorul unor detergenti si dezinfectanti de calitate dar si pentru bucatarie este necesara o atentie mai sporita fiind locul unde oamenii isi pregatesc masa si astfel trebuie sa fie dotate cu detergenti bucatarie si vase pentru a se putea curata ustensilele folosite.

In ceea ce priveste salile de birouri, sedinte, conferinte si asa mai departe, mobilierul si instrumentarul trebuie curata bine deoarece pot aduna multe bacterii si multi microbi iar podelele trebuiesc curatate cu detergenti pardoseala sau dupa caz, detergenti covoare.

Pentru nepastrarea curateniei locului de munca, sanctiunile din punct de vedere legal sunt foarte drastice si pot duce chiar la inchiderea firmei. Pe langa asta angajatii sau clientii se vor feri de astfel de locuri deoarece prima impresie conteaza si se poate considera ca nici serviciile prestate nu sunt de calitate ceea ce va afecta bugetul firmei.

In concluzie daca sunt respectate cateva indicatii care tin de moralitate la urma urmei totul va decurge bine iar profiturile nu o sa se lase asteptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *