filtru apa

O apa mai curata, pentru o viata mai sanatoasa!

Toata lumea cunoaste vesnica problema din Romania legata de apa, la statiile de pompare a apei se adauga prea mult clor, si cel mai important este ca la nivelul apei potabile din Romania, nivelul de nitrati este peste medie.
Un nivel ridicat de nitrati poate indica prezenta si a altor tipuri de contaminatori precum: orga­nisme cauzatoare de boli, pesticide sau alte componente organice sau anorganice ce ar putea cauza diferite probleme de sanatate. Fertilizatorii cu azot sunt sursa numarul 1 de nitrati din apa potabila, pe cand cea de-a doua sursa principala o reprezinta deseurile umane si excrementele animale. Acestea pot contribui la contaminarea atat a apelor potabile urbane, cat si a celor imbuteliate. Consumul de apa cu nivel ridicat de nitrati poate dauna capacitatii celulelor de a transporta oxigenul prin sange.
Acestea fiind spuse, nitratii sunt rezultatul poluarii in masa, de aceasta data prin ingrasaminte, pesticide si ierbicide. Ciclul naturii ne intoarce actiunea, noi poluam solul, ea ne polueaza apa, simplu. Oricate incercari de a stopa aceste actiuni nu au niciun rezultat, din aceasta cauza trebuie sa gasim o solutie simpla pentru a consuma apa potabila fara nitrati si cine stie ce alte chimicale.
O solutie pentru aceasta problema sunt filtrele de apa potabila de la bewater.ro care va va curata apa de la robinet de nitrati si alte impuritati.
Filtrul de apa energetic functioneaza pe baza a 50.000 nanomagneti, amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic in spirala tripla hiperstructurata. Forma geometrica a amplasarii nanomagnetilor in filtrul de apa energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.
Un astfel de filtru nu trebuie sa va lipseasca din casa. Apa este izvorul vietii, dar daca apa prezinta chimicale si impuritati poate fi invers. Protejati-va sanatatea voastra si a familiei.