O lume fara covoare ar fi o lume mai putin confortabila

Covoarele fac parte din mediul nostru inconjurator, fie ca le gasim in propriile case sau in locuri publice precum, mall-uri, restaurante, farmacii sau magazine. Covoare-profesionale.ro ofera o gama vasta de covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior, care se pliaza perfect pe cerintele clientilor. Furnizorul are o experienta vasta in acest domeniu si este recunsocut de foarte multe institutii si firme care necesita covoare profesionale pentru a crea mediul perfect si igienic pentru clienti.

De asemenea, covoare-profesioanle.ro ofera si o gama de covorase industriale, covorase pentru piscine sau covorase anti-oboseala. Acestea, impreuna cu gama de covorase dezinfectante, sunt printre cele mai cerute de catre fabrici si producatori. 

Covorasul anti-oboseala industrial este un echipament industrial de protectie conceput pentru a reduce oboseala cauzata de perioade lungi petrecute pe o suprafata dura.

Potrivit expertilor din comert, utilizarea covoraselor antiigrasie industriale face posibila consolidarea sigurantei la locul de munca si imbunatatirea confortului angajatilor care trebuie sa lucreze in picioare pe o suprafata dura (beton, ciment de exemplu), deci repetitive si prelungite.

Covorasele anti-oboseala industriala limiteaza aparitia MSD-urilor (afectiuni musculo-scheletice care afecteaza picioarele si membrele inferioare), imbunatatesc productivitatea in cadrul companiei si reduc costurile asociate bolilor si durerii suferite de lucratori.

Preveniti durabil aparitia lor in compania dvs. prin reducerea la minimum a constrangerilor de imbinare cu covoarele industriale. 

In domeniul industrial, angajatii sunt adesea rugati sa lucreze in pozitie permanenta in mod repetat si pentru perioade indelungate de timp, sa calce si / sau sa transporte sarcini care pot provoca afectiuni musculo-scheletice (dureri la membrele inferioare si la spate, oboseala, circulatie slaba a sangelui).

O persoana care lucreaza in pozitie verticala pentru o perioada lunga de timp, fara o mata industriala, va experimenta treptat o disfunctie a echilibrului, o contractie musculara continua, care poate provoca tulburari ale circulatiei sangelui, oboseala si probleme cu spatele si picioarele. Durerea de spate intensa este frecventa in randul angajatilor care petrec multe ore in picioare in fiecare zi. In plus, gesturile repetitive si alti factori de constrangeri de lucru pot accelera procesul. 

Care sunt avantajele covoraselor industriale anti-oboseala?

Covorasul anti-oboseala creeaza o usoara stabilitate care permite corpului utilizatorului sa oscileze in timp ce incordeaza muschii picioarelor sale. Astfel, operatorul isi misca inconstient picioarele, chiar si intr-o pozitie statica, ceea ce ii permite sa-si usureze articulatiile si sa-i stimuleze circulatia sangelui.

Covorasele industriale anti-oboseala sunt o combinatie intre o suprafata ergonomica si un strat de cauciuc amortizor care promoveaza cautarea inconstienta a echilibrului prin stimularea circulatiei sangelui si reducerea oboselii. Cu toate acestea, aveti grija sa nu aveti o suprafata prea moale, deoarece in acest caz operatorul va trebui sa depuna eforturi prea mari pentru a-si mentine echilibrul.

Sunt covoare groase, de calitate industriala, care reduc dramatic vibratiile, reduc clama de la presele mari, zgomotoase, izoleaza picioarele de suprafetele dure si reci ale pardoselilor si ale umezelii.

Covoare-profesioanle.ro este furnizorul de inredere la care cleintii pot apelea pentru a beneficia de gama lor vasta de covoare profesionale!