Ofera buchete de trandafiri fetelor frumoase si calde!

Ofera buchete de trandafiri fetelor frumoase si calde!

In arta crestina, un trandafir este considerat un simbol al Fecioarei, care este descrisa asezata in paradis printre tufele de trandafiri. Trandafirii rosii erau un simbol al suferintei lui Hristos. Trandafirii albi in Evul Mediu erau numiti trandafiri Magdalene. Potrivit legendei, ei si-au pierdut culoarea din lacrimile varsat ale Mariei.

Pana in prezent, buchetele de trandafiri, nu sunt dificil de gasit, daca apelezi la Floraria de vis, ci este dificil sa se gaseasca un egal in frumusetea florii si sensibilitatea parfumului. De aceea buchetele de trandafiri sunt un cadou preferat pentru toate ocaziile.

Buchete de trandafiri in vizita

Daca mergi  in vizita poti apela la serviciul de livrari flori online Bucuresti, pentru a comanda un buchet de trandafiri pe care sa il oferi gazdei, primind in schimb felicitari. Florile sunt date prin mentinerea lor in mana stanga. Este un simbol care inseamna ca impreuna cu florile dai o bucata din inima ta.

Daca la sarbatoare se dau buchete  de flori, fiecare dintre ele trebuie sa fie insotit de un cartonas cu numele si prenumele persoanei careia ii este destinat buchetul, iar acest lucru este stiut doar de florarii profesionisti de la Floraria de vis.

Fiecare caz corespunde unei anumite culori de trandafiri. Este obisnuit sa dai trandafiri albi pentru nunta. Trandafirii rosii sunt un simbol al Zilei Indragostitilor. Trandafiri de culori deschise sunt de obicei date la prima intalnire de dragoste.

Numerologia florilor

Daca ai invatat elementele de baza ale etichetei florale, atunci este timpul sa mergeti la numerologie. Cel mai preferat este sa dai un numar impar de fire. Cu toate acestea, in cele mai vechi timpuri, doi trandafiri, legati impreuna, erau o invitatie la o intalnire sau o propunere de casatorie. In plus, potrivit legilor biblice, o duzina de trandafiri rosii reprezinta un simbol al iubirii de durata.

Daca un tanar da unei fete un trandafir, este considerata o manifestare a timiditatii si a indeciziei unui tanar care se teme sa-si admita sentimentele. Cei mai curajosi reprezentanti ai sexului masculine, ofera zeci de trandafiri femeilor lor iubite. De exemplu, 101 fire de trandafiri este un simbol al adoratiei.

Merita atrasa atentia asupra faptului ca regulile de bun gust,  nu interzic sa dai flori barbatilor. Un cadou vrednic pentru orice barbat va fi un buchet de flori, alaturi o sticla de coniac sau whisky.

Un bun buchet pentru sexul masculin este considerat un simbol al inaltei calitati in randul florarilor. Nu ar trebui sa aiba forme rotunjite, compozitia trebuie  sa fie orientata in sus. Cea mai convenabila floare pentru buchete pentru barbati este trandafirul.

Ar trebui sa stiti ca compozitiile uriase nu sunt intotdeauna potrivite. De exemplu, oferirea unui buchet mare la prima intalnire, este prea intruziv. In multe circumstante si ocazii o floare eleganta frumoasa este potrivita. Dar,  intr-o situatie speciala, un buchet imens va fi foarte relevant. Deci, cat de multi trandafiri poti sa dai unei fete? Numarul de flori depinde de motivul pentru care comanzi compozitia.

Trandafiri pentru mama

Sa vorbim despre cati trandafiri poti sa ii oferi mamei tale . Mama este cea mai draga persoana din lume.  Trandafirii regali sunt ideali pentru orice ocazie: pentru o aniversare, pana la 8 martie si asa mai departe. In conformitate cu regulile generale, trebuie sa stii ca la ziua de nastere a mamei, poti da un numar de flori, egal cu numarul de ani de viata. Cu toate acestea, daca numarul este par, atunci da cu o floare mai putin, dar nu mai mult.  Si daca doresti sa iti rasfeti mama tu poti decide numarul de flori care compun un buchet de trandafiri. Daruieste mamei tale zambete si buchete de trandafiri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *