Cand am fost in vizita la niste prieteni de familie, in urma cu doi ani, am fost surprins de acest oras fermecator, despre care auzim prea putine lucruri in Romania. Desi nu este pe gustul tuturor, Bacaul este un oras foarte prietenos, plin de traditii. Acest oras se invecineaza cu Moldova. Pentru mine acestea au fost motive foarte bune pentru a ma muta acolo, deoarece aveam destui prieteni ca sa ma simt ca acasa. Mi-a luat ceva timp sa imi conving sotia si copiii sa ne mutam, dar intr-un final am reusit sa facem tranzitia. Dupa ce am vandut apartamentul din Craiova, am decis ca vom sta la bunica, la tara, pana cand vom gasi un apartament pe gusturile noastre in Bacau.

Am incpeut sa caut pe internet anunturi cu apartamente 4 camere Bacau, insa nu am gasit nimic timp de o luna. La ceva timp, un prieten mi-a recomdant sa folosesc platforma site-ului ziarulimobiliar.ro, deaorece acestia detin o multime de anunturi imobiliare din toata tara.

Am incercat site-ul ziarului imobiliar si, intr-adevar, asa a si fost. Site-ul detine o multime de anunturi cu apartamente 4 camere de vanzare Bacau, la preturi foarte bune, chiar mai bune decat in Craiova.

Inca din start, de cand am analizat anunturile lor, impreuna cu familia, am avut o opinie foarte buna despre acest site si nu a durat mult pana sa dau primul telefon pentru a intra in contact cu proprietarul apratamentului de la Bacau. Acesta avea inca disponibil pentru vanzare apartamentul si s-a oferit sa ne cazeze la el, in weekend, pentru a vedea casa mai bine. Zis si facut! Am petrecut tot weekend-ul la Bacau, in apartamentul pe care am pus ochii, si a ramas sa bat palma cu proprietarul.

Pretul a fost unul foarte bun si am reusit sa ne luam mult visatul apartament cu 4 camere.

Ziarulimobiliar.ro este cel mai bun site pentru cei care sunt in cautarea unor locuinte de calitate, la un pret bun. Fara ajutorul anunturilor cu apartamente de vanzare 4 camere Bacau nu as fi avut a doua casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *