Idei pentru asfaltarea curtii

Ai casa si ai nevoie de o curte frums asfaltata? Nicio problema, poti apela la proesionisti in asfaltari curti. Poriectarea de solutii pentru accesul spre zonele construite si in interiorul spatiului reprezentat de o proprietate reprezinta o necesitate pentru casa ta si confortul tau. Fie ca esti persoana fizica sau reprezinta o firma, este important sa cauti cea mai buna solutie de asfaltare a curtii. Procedura va asigura, dupa caz, accesul pietonal cat si pentru trafic auto (daca este cazul), astfel incat siguranta deplasarii pe zona pietonala sa fie maxima.

Prezentare asfaltare curte

Cand vorbim despre asfaltarea unei curti facem referire la acoperirea cu un strat de asfalt a unor zone bine determinate pentru aceste lucrari. Aceste cai de tranzitare vor asigura accesul spre casa sau celelalte puncte de interes precum garajul, zona terasei, spatiul pentru parcarea exterioara, etc.

Este foarte important sa fii atent atunci cand executi aceste lucrari, deoarece rezultatul final va depinde intr-o mare masura de atentia ta. Pastrarea a cat mai multe zone verzi va aduce un aspect placut, aerisit si natural curtii.

Utilizarile asfaltului

Asfaltul este un material extrem de flexibil. In mod normal, asfaltul este recomandat pentru lucrarile precum realizarea de pavaje ce pot acoperi orice tip sau forma a suprafetelor suport. Acest material poate fi aplicat direct pe piatra, o suprafata veche din asfalt, sau peste betonul asfaltat.

Iata avantajele pe care le ofera asfaltul:

– ofera o productivitate foarte buna

– se aplica foarte usor in varianta mecanizata sau manuala

– se poate prepara chiar si la fata locului in cantitatea necesara

– mixtura de asfalt preia foarte usor forma suportului

– zonele de asfalt din curte pot fi combinate usor cu alte materiale de pavaj

– rezistenta in timp este foarte buna cand este folosita mixtura potrivita cu scopul utilizarii

– reparatiile punctuale sau generale se executa usor si in timp scurt

– costuri mai mici in comparatie cu alte tipuri de pavaje

– ridica valoarea proprietatii

Utilizari

– Pentru alei si trotuare, in curte si in fata proprietatii.

– Pentru spatii de parcare.

– Pentru spatii tip platforma in scop de depozitare temporara.

– Pentru crearea suportului pentru terase permanente sau sezoniere.

– Pentru acoperirea unui plan inclinat la intrarea in cladiri.

– Pentru ca toate avantajele prezentate sa devina reale este absolut necesar ca orice lucrare de asfaltare curte sa fie contractata cu un constructor profesionist. Principalul aspect tine de reteta mixturii ce va fi folosita la asfaltari curte.