Pe drum către viitor. Cu ghiozdanul în spate

Eşti un părinte modern şi vrei să îţi creşti copilul în acelaşi spirit? Atunci înseamnă că te vei bucura, cu siguranţă, de oferta de ghiozdane şcolare de pe rik.ro. Pentru că vei găsi, incontestabil, cele mai moderne rechizite şi accesorii şcolare pentru copilul tău. De la ghiozdanul tip servietă până la ghiozdanul troller, toate sunt confecţionate din materiale moderne şi ecologice care vor dezvolta viziunea modernă pentru care dumneavoastră staţi ca exemplu. În ochii celui mic, evident.

Când modernitatea nu poate fi explicată, dar poate fi percepută

         Piele care îl învaţă respectul faţă de animale, ţesătui textile care cultivă aprecierea tehnologiilor tradiţionale sau materiale high tech care deschid calea către viitor, toate îl vor ajuta nu numai să înţeleagă modernitatea, dar să o şi experimenteze. Pe rik.ro veţi găsi ghiozdane școlare din ţesături cu modele tradiţionele reinterpretate într-o manieră modernă pentru ca cel mic să se familiarizeze cu viitorul, fără a se priva de beneficiile trecutului. Din acest motiv, variata gamă de ghiozdane şcolare conţine o selecţie generoasă de modele din materiale ce respecta standardele de ecologie şi sustenabile care îi vor conferi celui mic deopotrivă confortul pe care trebuie să îl asigure orice ghiozdan de calitate, dar şi experienţa unor materiale inedite.

         Un astfel de material inedit este şi pielea ecologică pe care o preferă orice adult preocupat de ocrotirea necuvântătoarelor, a căror soartă  a ajuns de-a lungul timpului exclusiv în mâinile unei industrii de multe ori nepăsătoare. Şi în reabilitarea căreia se angajeză astăzi noile generaţii din care, cel mai probabil, faci parte şi tu. Şi, evident, şi copilul tău. Poate părea că cei mici nu conştientizează nici amploarea acestui proces şi nici importanţa sa, dar, cu siguranţă vor învăţa toate astea, trăindu-le direct.

Cei mici au o înclinaţie naturală de a vedea animalele ca prieteni şi tovarăşi de joacă, iar cu cât aceasta vea fi mai activ încurajată, cu atât vor asimila mai natural principiile educaţiei ecologice. Iar pentru că acest proces este deosebit de important nu numai pentru întrega generaţie nouă, dar şi pentru copilul tău, Rik te încurajeză oferindu-ţi opţiuni potrivite pentru principiile tale de viaţă.

         Speranţa într-un viitor mai bun se regăseşte şi în tehnologiile pe care le folosesc materialele high tech din care sunt confecţionate ghiozdanele de pe rik.ro, materiale care până de curând erau considerate avangardiste. Dar de care astăzi beneficiem foarte mulţi dintre noi, inclusiv cei mici crescuţi în spiritul modern pe care şi tu îţi doreşti să îl insufli celui mic. 

Şi nu nuami tu, ci şi Rik care îţi susţine deopotrivă principiile şi decizia privind educaţia propriului copil. Iar din acest motiv îţi şi oferă tot ce ai nevoie pentru a-i oferi celui mic experienţele moderne  de care are nevoie. În condiţii moderne, evident. Adică folosind cele mai inedite şi avantgardiste ghiozdane şi rechizite care să îi faciliteze percepţia modernităţii. Fără însă a-l priva de bucuriile copilărie care-i dictează alegerile. Adică acele preferinţe pentru personaje hazlii, eroi remarcabili sau creaturi înduioşatoare care le compun, de cele mai multe ori, lumea interioară. Şi de unde începe orice educaţie. Inclusiv cea modernă.