Piromanul Satului!

 

Si acum sa va povestesc cum sta treaba cu acest piroman, care o data la saptamana mai lasa o familie fara munca de-o vara in care au investit banii si forta de munca.

Primul atac a avut loc in aceasta toamna, acel om abia terminase de carat nutret de la camp pentru iarna, cand intr-o seara niste flacari uriase luminau cerul, cand am ajuns acolo era prea tarziu, politia a promis o ancheta.

Al doilea atac a avut loc la un alt cioban din sat, acestuia i sa pus un carbune incins intre balotii de nutret, el a avut norocul ca a vazut un vecin si a reusit sa stinga focul care ardea mocnit fara prea multe pagube.

Al treilea atac a avut loc acum 7 zile la un vecin de-al meu, acesta avea oile intr-un grajd, in jurul orei 20:30 iarasi flacarile luminau cerul iar internita de pe acoperis pocnea ca si cum era revelionul. Focul a fost stins de oamenii cu galetile pentru ca Pompierii au facut 40 de minute pe drum. Norocul mare a fost ca nu adia deloc vantul, pentru ca focul era foarte aproape de casa locuita. Din acea anexa nu a mai ramas decat cenusa. Politia a constat ca focul a fost aprins de catre piromanul de mai sus.

Si ultimul atac a fost chiar aseara intre orele 20:00 cel mai probabil si 2:00, focul il puteti vedea in videoclipul de mai sus. Piromanul si-a facut din nou aparitia, mai lasand o familie fara munca de-o vara. De aceasta data politia nu a mai gasit nicio urma, dar sunt martori care au vazut ca focul a inceput de jur inprejur. Toate aceste incendii sau petrecut la cativa metri distanta unul de celalalt. Banuiesc ca politia a inceput o ancheta in acest caz, si sper ca se va incheia cat mai repede, presimt ca o sa mai vad un incendiu curand!