blogging

Pizza delicioasă livrată direct la tine acasă

 

Dorința unei felii de pizza delicioase stă în ingredientele folosite dar și în coacerea și pregătirea minuțioasă a preparatului. Atent realizată, de către bucătării profesioniști din cadrul Crosto Pizza, aduce fiecărui client bucuria și gustul pe care și-l dorește de la o pizza adevărată cu cele mai calitative ingrediente. Acum poti avea livrare pizza la domiciliu sector 5 in cateva clickuri!

Oamenii, văd realizarea unei felii de pizza ca pe o afacere, însă cei de la Crosto Pizza văd cum bucuria realizării unei felii de pizza poate ajunge cu ușurință la clienți. Pizzeria Crosto dispune de mai multe puncte de distribuție și preparare în București (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, livrare pizza sector 5, sector 6). Pe lângă pizza te bucură și cu salate sau sosuri tradiționale, având o gama largă de produse de foarte bună calitate ce te așteaptă să le încerci.

Pizza este cunoscută ca fiind originară din Italia, având un aspect plăcut, conceput dintr-un aluat completat cu o combinație de ulei de măsline, oregano ,roșii, măsline, mozzarella sau altă brânză plus multe alte ingrediente. Pizza de obicei se coace în cuptoare industriale cu lemne, încălzite la o temperatură foarte ridicată pentru a putea fi servită caldă. Una dintre cele mai simple și mai cerute pizza de pe piață este pizza Margherita, fiind completată cu roșii sau sos de roșii, mozzarella și busuioc. Pizza poate fi adaptată în funcție de nevoile și cerințele clienților, Crosto

Pizza având grijă ca de fiecare dată să potrivească ingredientele în funcție de gustul fiecărui cumpărător în parte. Se pot realiza sute de combinații de pizza, iar cea mai tradițională pizza, este pizza Casei, găsită în majoritatea restaurantelor și realizată după o rețetă proprie. Pe lângă pizzele ce își au originea din Italia mai sunt și o serie de pizze din Franța, sau alte țări Europene, fiind un preparat a cărui rețetă se poate interpreta foarte ușor.

Pizza a devenit populară mai ales în rândul românilor, fiind un preparat ușor de pregătit cu un gust și o savoare foarte atrăgătoare și îmbietoare. Accesibilă oricărui client, fiecare pizza realizată în cadrul Crosto Pizza poate fi livrată la tine acasă, mai ales dacă ai domiciliul în București, având un întreg lanț de distribuție ce poate să îți garanteze că pizza va ajunge caldă și proaspătă pe masa ta. O bucurie culinară vine alături de o pizza frumos ambalată și pregătită să fie servită. Indiferent dacă ai nevoie de una, două sau o sută de felii de pizza, Crosto Pizza te poate servi oricând și îți poate pune pe masă cele mai bune pizze din București.