Plafar, strop de sanatate

In ultimii ani, in tara noastra s-a constatat un interes in continua crestere pentru tot ceea ce este natural, ecologic. Suntem mult mai atenti la sanatatea noastra si incercam sa o protejam pe mai multe fronturi: prin consum de alimente obtinute din agricultura biologica, prin folosirea produselor cosmetice si a detergentilor cu continut ridicat de extracte naturale.

Un studiu recent a confirmat cresterea vanzarilor de produse biologice in tara noastra cu pana la 30% in anul 2018, cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 20 milioane de Euro. O cifra importanta, dar inca inferioara vanzarilor de produse biologice din majoritatea tarilor europene.

Desi procentul vanzarilor de produse biologice este unul imbucurator, acesta ascunde o mare tristete:  produsele biologice comercializate in Romania provin, in cea mai mare parte din importuri.

S-a constatat, de asemenea, o crestere a interesului pentru magazinele de tip Plafar, mai ales in mediul online. O explicatie ar putea fi lipsa timpului liber care sa permita deplasarea fizica in magazine.

Pe site-urile specializate, navigatorul se poate informa in voie, la orice ora din zi si din noapte, despre o multime de produse naturale, existenta lor fiind de mare ajutor atunci cand persoana in cauza s-a hotarat de curand sa adopte un stil de viata sanatos, si are deci, o multime de intrebari la care asteapta raspunsuri pertinente.

Aici va gasi descrieri ale produselor asa cum sunt ele comercializate, precum si ale fiecarei plante in parte: parti folosite, beneficii, preturi, combinatii de efectuat pentru potentarea efectelor benefice. Acestea sunt relatate amanuntit, intr-un limbaj accesibil tuturor pentru ca atunci cand vorbim despre sanatate trebuie sa o facem responsabil!

Odata informat, vizitatorul isi poate achizitiona din confortul propriului camin cele necesare: argile, pudre diverse, ceaiuri si condimente bio, integratori alimentari, miere ecologica si multe altele. Toate atent controlate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *