Planifica eficient bucataria

Spațiile de depozitare sunt extrem de importante, pentru că de ele depinde atât ordinea din bucătărie cât și spațiul rămas liber de care dispui. Este foarte dificil să găsești obiectele aflate în partea inferioară, când nu ai vizibilitate și accesibilitate decât la primii 20 cm. Recomandat este să alegi sertare verticale sau orizontale, cu extensie completă care îți oferă vizibilitate și acces liber asupra obiectelor depozitate în spate. Tăvi pentru tacâmuri, coșuri de gunoi, suporturi pentru veselă, scurgător de vase, cutii, coșuri, despărțitoare longitudinale sau transversale, toate sunt compartimentări sau organizatoare pentru sertare, sunt partiții suplimentare ce asigură un plus de ordine, deci și de spațiu. Dacă nu ai suficient spațiu de depozitare în bucătărie poți folosi sertare și în dulapurile înalte, dulapurile de colț sau sub chiuvetă.Pentru o bună optimizare a spațiului este foarte important să folosești un configurator mobila de bucatarie. Poți obține o viziune a felului în care va arăta bucătăria ta înainte de a finaliza totul. Tot pentru spațiu și potrivire perfecta se recomandă să alegi mobila de bucatarie la comanda.

Alegerea mobila potrivită pentru bucatarii clasice

Mobila pentru o bucătărie de lux, ar trebui să fie aleasă în conformitate cu paleta cromatică pentru care ai optat asupra materialelor de finisaj, fie în ton cu aceasta, fie o nuanță complementară, care să se potrivească și să se integreze perfect în ansamblu gândit. Specialiștii recomandă mobila de bucatarii pe comanda Nobilia. Calitatea germană și design frumos organizat, au propulsat Nobilia în topul preferințelor.

Pentru evita lungile drumuri la diferite magazine de mobilă și riscul ca aceasta să nu se potrivească cu dimensiunile de care dispui, singura soluție valabilă rămâne mobila de bucatarie la comanda. La KuechenTreff.ro găsești mobila Nobilia proiectată așa cum îți dorești tu.

Folosește configuratorul de bucatarii pentru a știi cum va arăta totul

Probabil știi cum va arăta bucătăria ta ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor? Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor bucatarii. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.

Alegerea mobilierului

Mobilierul este extrem de important, el oferind senzația unei bucatarii de lux prin felul în care este conceput, prin design și funcționalitate. În momentul în care îți alegi mobilierul trebuie să ții cont și de stilul preferat. Fie că este clasic, modern sau vintage, toate piesele mobilierului tău trebuie alese cu atenție, astfel încât atunci când intri în bucătăria ta să te simți perfect. Pe KuechenTreff.ro găsești o gamă variată de modele de bucatarii germane sau de lux.

De asemenea, mobila de bucătărie trebuie să fie de cea mai bună calitate. Bucătăria nu se amenajează în fiecare an și datorită necesității ei, funcționalitatea și calitatea trebuie să fie la standarde ridicate. Gama de bucatarii germane prezentate pe KuechenTreff.ro sunt calitative și funcționale și în plus au un design modern.

De oricât spațiu ai dispune, inspiră-te din mai multe modele  de bucatarii pentru a-ți crea bucatarii de vis.