Publicitate online, profituri peste asteptari

Ti-ai dorit dintotdeauna sa ai propria afacere si sa fii independent financiar – ti-ai luat deci inima in dinti si economiile din cont si ai pus bazele unui magazin online. Felicitari! Ai reusit astfel sa reduci considerabil o buna parte din cheltuielile lunare: chiria, facturile pentru utilitati, salariile angajatilor etc.

Daca nu ai reusit insa sa optimizezi si bugetul de marketing, caci promovarea facuta de tine prin conturile de Facebook si Instagram s-a dovedit a fi mai degraba o cheltuiala decat o investitie, inseamna ca  ai nevoie de ajutor specializat!

Agentia Marketiu este specializata in E-commerce Marketing lucru sustinut chiar de clientii lor, brand-uri de top cunoscute la nivel mondial precum Estee Lauder, Vodafone sau Kilian.

Ce poate face o agentie digital marketing pentru tine? Social Media Marketing la cel mai inalt nivel. Ei vor folosi retelele sociale potrivite specificului afacerii tale pentru a te aduce in atentia potentialilor cumparatori, dar si pentru a comunica si interactiona cu actualii clienti.   Imaginile de inalta calitate si textele convingatoare vor conlucra pentru a-i aduce inapoi pe fostii vizitatori ai site-ului, pentru a-ti fideliza cumparatorii actuali, pentru a starni discutii despre produsele pe care le oferi, pentru a crea followeri si distribuitori ai brand-ului tau. Astfel, crescand numarul interactiunilor intre urmaritorii tai si brandul tau, va creste si interesul pentru produsele tale si afacerea va deveni din ce in ce mai cunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *