Scapa de soareci rapid si eficient

Scapa de soareci rapid si eficient

Atunci cand daunatorii externi incep sa apara in casele sau gradinile noastre, pot distrug intr-un timp extrem de scurt munca noastra de, poate, ani de zile. Problema cu acesti daunatori este ca trebuie gasita o modalitate constanta care sa ii tina la distanta. Atunci cand vine vorba de sobolani, trebuie sa tinem cont nu numai de faptul ca fac parte din familia rozatoarelor si distrug orice intalnesc in cale, dar acestia sunt animalele care au sansa cea mai mare de a transmite boli extrem de periculoase care pot fi contactate de oameni. Daca avem si copii mici in casa si observam aparitia acestui tip de daunator, trebuie sa actionam cat mai rapid pentru a-i indeparta.

Scapa de soareci rapid si eficient

Cea mai simpla modalitate pentru a scapa de acesti daunatori este sa achizitiona capcane pentru sobolani. Capcanele pentru sobolani se monteaza extrem de usor si pot fi plasate in orice loc avem nevoie. Pentru acestea avem nevoie doar de o momeala, iar in momentul in care soarecele sau sobolanul va misca tavita, acesta va fi capturat instant. Pentru capturarea sobolanilor pot fi folosite capcane ecologice, care ii captureaza intr-o cusca. In felul acesta indepartam daunatorii din casa, dar nu contribuim la distrugerea mediului.

O alta modalitate de a indeparta acest tip de daunatori sunt capcanele cu lipici. Aceasta capcana pentru soareci poate fi folosita cu succes in locurile in care nu se pot folosi raticide sau substante chimice, precum farmacii, cantine, birou, panouri electrice. Acest tip de capcana este extrem de potrivit pentru gradinita copiilor sau pentru scoli. Capcanele cu lipici au aderenta maxima si odata pozitionate pot fi lasate in acelasi loc pentru o lunga perioada de timp. Ceste capcane sunt inofensive, deoarece nu contin otravuri, in felul acesta scapam rapid si eficient de orice soarece din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *