Sfaturi pentru un living functional

Chiar daca multi dintre noi tin cont de estetica in momentul in care amenajeaza living-ul, functionalitatea acestuia este mult mai importanta din punctul meu de vedere. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol voi prezenta cateva modalitati prin care ne putem transforma living-ul intr-o incapere functionala si nu doar estetica.

Partea de relaxare dintr-un living trebuie sa cuprinda obiecte multifunctionale deoarece relaxarea poate fi obtinuta prin mai multe metode. Canapeaua, comoda pentru TV precum si masuta pentru diverse jocuri de socializare sunt doar cateva dintre elementele ce nu trebuie sa lipseasca din zona de relaxare a acestei incaperi. Obiectele ce sunt utilizate in zona de relaxare a living-ului trebuie sa fie ergonomice, cat mai confortabile si sa poata fi utilizate fara nici un fel de restrictie.

Living-ul nu este doar o camera destinata relaxarii ci este si camera in care socializam alaturi de cei drai noua, fie ca sunt musafiri, fie ca sunt membrii familiei noastre. Pentru ca socializarea sa fie cat mai placuta trebuie ca living-ul sa fie dotat cu o zona destinata socializarii. Ce presupune aceasta zona? In primul rand fotolii sau scaune cat mai confortabile si relaxante. Masuta de cafea trebuie sa fie o alta piesa ce se gaseste in zona de socializare deoarece servitul cafelei este mult mai placut in cazul in care se realizeaza in timpul socializarii.

Mentinerea unui grad cat mai ridicat de luminozitate este o alta modalitate prin care putem face ca living-ul sa fie o camera cu un grad ridicat de functionalitate. Atat momentele de relaxare cat si cele de socializare nu pot fi desfasurate in conditii optime in cazul in care living-ul nu este iluminat corespunzator. Pentru ca lumina naturala sa fie la un nivel cat mai ridicat in interiorul living-ului este necesara o mobila la comanda. De ce o astfel de mobila? Pentru ca in felul acesta vei achizitiona doar piese de mobilier ce nu ingradesc intrarea luminii naturale in living. Daca vrei ca piesele de mobilier sa fie functionale dar si estetice achizitioneaza mobila living la comanda.

In concluzie, functionalitatea living-ului nu trebuie pierduta din vedere in momentul in care este amenajata aceasta incapere deoarece aceasta nu va fi nici relaxanta in cazul in care nu va fi functionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *