Si barbatii au dreptul la inele

Un inel frumos face degetul sa infloreasca. Fie ca vorbim de un deget delicat, alb si subtire feminin sau de degetul zdravan al barbatului.

Cercul de metal innobileaza si subliniaza personalitatea purtatorului/purtatoarei , cu atat mai mult in cazul barbatilor care au de invins prejudecata conform careia lor le este interzis dreptul la bijuterii.

Daca doriti sa le oferiti celor dragi inele barbati , cele mai frumoase si utile le gasiti in magazinul Bratari Piele.

Materialele din care sunt facute inelele au chiar duritate masculina, titanul si inoxul fiind cunoscute pentru rezistenta lor fara pereche. Imi imaginez un barbat frumos, elegant, distins, imbracat la patru ace, cu camasa alba si purtand pe deget unul dintre inelele titan barbati.

Imaginea va fi de exceptie. Preturile acestor bijuterii care se pastreaza intacte o viata, oricat le-ar purta ei,  sunt de 49, respectiv 59 de lei. Anumite modele de inele sunt simple, altele cu flori sau capuri de motociclisti, de inspiratie gotica sau rock, fiindca bijutierii care le fac tin cont de gusturile tuturor barbatilor din tara. Am putea spune ca acest magazin minunat sprijina lupta pentru egalitatea in drepturi a barbatilor cu femeile la purtatul biuteriilor.

Isi doreste vreun barbat o cruce latina pe deget? Plasezi comanda, iar in 24 de ore bijuteria ii va impodobi degetul. Vrea cineva un cap de mort pe inelul sau? Fiecare cu gusturile sale, asta au apreciat si latinii cu intelepciunea lor atotcuprinzatoare cand au afirmat ca :”Gusturile nu se discuta”.

Colectia de verighete din inox face geloase si femeile. Fie ca sunt simple, argintii, fie ca au incrustatii aurii sau roz (imita aurul roz) sau mizeaza pe combinatia argintiu-negru,  ele stralucesc, atrag, asteapta sa fie purtate de un barbat cu stil.

Daca as fi barbat, cu siguranta ca nu as purta alte tipuri de inele, decat cele care se vand in magazinul amintit fiindca ma incarca energetic pozitiv numai cand le privesc. Ma uit la ele ca femeie si, desi am acces la fel de fel de bijuterii, regret ca nu-mi pot pune pe deget un astfel de produs, dar supararea mea nu tine mult cand aflu ca au si bijuterii pentru femei.

Cu cateva sute de lei va putei face mainile sa infloresca, dragi cumparatoare si sa va imbodobiti si degetele barbatilor  elegant!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *