Spune adio rozătoarelor

Cât de multe probleme nu ne creează rozătoarele? Când ne e lumea mai dragă și am reușit în sfârșit să ne cumpărăm mult dorita pereche de încălțăminte (pe care am dat și destui de mulți bani), ne trezim că au fost roși de rozătoare! Probabil s-au gândit că arată ca un desert foarte delicios și ar fi cazul să îl „deguste puțin”.

Sau când te trezești că alimentele de prin cămară au fost testate deja de către cineva înaintea ta. Și nu e prea greau să-ți dai seama de către cine pentru că au lăsat o grămadă de „urme”. Pe lângă mirosul neplăcut pe care aceștia îl lasă în urmă și toate mizeria pe care o fac, rozătoarele mai sunt și purtătoare de boli. Ar trebui să fii foarte atent cu atât mai mult dacă ai un copil de o vârstă fragedă. Aceștia sunt mult mai predispuși în a lua contact cu virușii, mai ales pentru că sunt foarte curioși și au tendința să bage în gură cam tot ce găsesc pe jos și li se pare „interesant”.

Așadar, ce e de făcut? Cum să scapi de astfel de „mici surprize” pentru totdeauna?  Soluția nu constă în a folosi otrăvuri sau tot felul de substanțe toxice, soluția stă în a folosi un aparat anti rozătoare.

Iar pentru a scăpa de aceștia pe o rază destul de mare, îți recomandăm „Aparat anti rozătoare Efective Triple Ultrasonic Pest Away Plus” Acest aparat anti rozătoare are frecvența variabila de la 25.000Hz-28.000 Hz și poate fi folosit atât în casă sau apartament, cât și în locuri publice precum un restaurant, o școală, birouri și chiar și depozite pentru că are o suprafață foarte mare de acoperire: de la 400 la 450 m2.

De ce să folosești un aparat anti rozătoare?

Pentru că reprezintă o metodă ecologică și non violentă cu ajutorul căreia poți scăpa definitiv de rozătoare. Funcționează pe bază de ultrasunete și cercetările au demonstrat că aceste semnale le creează un doscomfort foarte mare rozătoarelor. Acestea renunță la orice, la mâncare, la apă, la adăpost, la papucii tăi favoriți și părăsesc cât de repede pot zona afectată.  Aceste sunete nu afectează deloc oamenii, pentru că sunt emise la o frecvență la care oamenii nu le sesizează și nici majoritatea animalelor de companie. Așa că dacă ai vreo pisică, pește, pasăre sau cățel nu trebuie să-ți faci griji din cauza asta.  Dacă ești un iubitor de plante, din nou, nu ar trebui să-ți faci vreo grijă, deoarece nu le va afecta în vreun fel nici pe acestea.

Cum funcționează?

Introdu adaptorul dispozitivului în priză, după care conectează cablul de alimentare la unitatea principală. Efectul se va observa după 10-14 zile de funcționare continuă. Este posibil ca în primele zile activitatea rozătoarelor să fie mai mare, deoarece acestea vor ieși din cuiburi speriate de zgomotele auzite, însă după 2 săptămâni dăunătorii vor dispărea pentru totdeauna!

Așa că, dacă ai probleme cu rozătoarele și acestea îți creează zile fripte, atunci cumpără un aparat anti rozătoare și problema e ca și rezolvată! Te scapi de rozătoare pentru totdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *