Tavi cu oglinda, cu aspect inedit si, totusi, elegant

 

Tavile cu oglinda de la magazinul Insignis sunt, cu adevarat, deosebite. Produsele asezate pe ele sunt reflectate perfect, creand o iluzie pe care putine obiecte de decor o pot oferi. Magazinul Insignis comercializeaza aceste tavi la un pret derizoriu, ele facand parte dintr-o colectie de obiecte pentru masa care sa creeze aceeasi impresie musafirilor tai.

Tavi cu oglinda: suprinde-ti musafirii

Cu o dimensiune de 26 de centimetri, respectiv 30 de centimetri, aceste tavi sunt deosebite ca si aspect. Nu doar suprafata de oglinda impresioneaza, ci si marginea atent lucrata, care sporeste eleganta acestora intr-un mod aparte. Aceste margini aduc aminte de impletiturile orientale, multumita finetii broderiei.

Tavile sunt facute din metal, insa peste acesta este asezat o oglinda, care reflecta perfect obiectele asezate sau cele din jur. Poti crea intregi decoruri folosind acest aspect sau poti, pur si simplu, sa le folosesti pentru a aduce un plus de lumina asupra mesei.

Tavi cu oglinda: preturi mici, efect imens

Pretul acestor tavi cu oglinda este mic, comparativ cu al altor obiecte de decor pentru mese. Efectul scontat, insa, este imens. Asta, deoarece nimeni nu se va astepta ca sub ceasca de cafea servita sa gaseasca un loc unde chiar isi poate oglindi fata.

Magazinul Insignis comercializeaza, pe langa aceste tavi cu oglinda, si alte obiecte de decor pentru masa, precum candelabre, suporturi de servetele, farfurii sau oliviere. Poti gasi obiecte care sa se asorteze, pentru a crea un design intreg, dar mai ales inedit.