lichid pentru tigara electronica

Tigari electronice!

Desi fumatul devine tot mai putin popular in multe parti ale lumii, numarul total al fumatorilor de pe glob este in crestere, arata statisticile. In 2012, 967 de milioane de persoane fumau zilnic, comparativ cu 721 de milioane de persoane in anul 1980, scrie BBC, conform datelor adunate din 187 de tari de pe glob.
Cresterea numarului de fumatori are legatură cu cresterea demografica, sustin cercetatorii fenomenului. Cum populatia Pamantului a crescut la sapte miliarde in ultimii 50 de ani, pur si simplu sunt tot mai multi cei care se apuca de fumat. In tari cu populatie numeroasa, precum China sau Rusia, statisticile au remarcat un numar in crestere de noi fumatori, in ultimii ani. Ţarile aflate in curs de dezvoltare au printre cele mai ridicate cifre de fumatori, scrie un raport JAMA al Universităţii Washington. Cu toate acestea, raportul dintre fumători si nefumatori s-a modificat, in sens negativ pentru fumatori (este mai mare proportia de nefumatori). Potrivit statisticilor, 3 din 10 barbati si una din 20 de femei fumeaza acum zilnic, comparativ cu 4 din 10 barbati si una din 10 femei in anul 1980.
Considerate o alternativa pentru renuntarea la fumatul clasic, tigarile electronice nu sunt insa, in acest moment, suficient de cercetate pentru a castiga increderea deplina a fumatorilor.
In cadrul primului studiu, cercetatorii au folosit un dispozitiv care sa “fumeze” tigari si apoi au masurat concentratiile de nicotina si alti compusi organici volatili, precum monoxidul de carbon. Au comparat apoi emisiile rezultate cu cele provenite de la tigari standard.
Cercetarea a scos la iveala ca tigarile electronice sunt o sursa de expunere pasiva la nicotina, dar nu si la alti compusi care rezulta din arderea tutunului. In cazul tigarilor electronice, expunerea la nicotina era de 10 ori mai mica decat expunerea la fum de tigara.
Deci o tigara electronica va ajuta sa scapati usor, usor de viciul fumatului, iar in aceasta perioada aveti garantia ca inhalati ceva de 10 ori mai sanatos decat fumul obisnuit de tigara. Lichide pentru tigara electronica gasiti pe E-smoke.ro, in cazul in care rezerva de la tigara dumneavoastra sa terminat. Pe site gasiti lichide de diferite arome si preturi.
O tigara electronica este exact ce va trebuie pentru a scapa de viciul fumatului care devine din ce in ce mai scump. Nu ezitati sa vizitati e-smoke.ro!