Tipuri de anunturi in Facebook Ads

În acest capitol, vom acoperi principalele tipuri de anunțuri pe care le puteți utiliza pentru magazinul dvs. de comerț electronic. În timp ce tipurile de anunțuri Facebook pot deveni copleșitoare, concentrați-vă pe aceste tipuri pentru magazinul dvs. de comerț electronic.

Domain Ads
Multi-Product Ads (Carousel Ads)
Offer Ads
Video Ads
Lead Ads
Canvas
Sponsored Mentions
Dynamic Ads (formerly Dynamic Product Ads)

Cei mai mulți proprietari de site-uri de comerț electronic folosesc mai întâi în publicitate Boost Post a unei postari de pe Feed propriu. Acesta este cel mai simplu tip de anunț: publicați o postare organică existentă pe pagina dvs. Facebook.

Deși s-ar putea să pară inițial eficace, există câteva probleme legate de creșterea numărului de postări din sistemul implicit al Facebook:

Trebuie să alegeti manual „Boost Post” – implica timp si rabdare
Nu puteți controla optimizarea anunțului. Tot bugetul dvs. ar putea intra în „angajament”, unde oamenii au dat click pe”Like”, fără a merge la posareal dvs., făcându-vă o risipă de bani
Aveți foarte puține abilități de direcționare: puteți alege numai datele demografice în funcție de țintă și de interese.

Rețineți că postările de îmbunătățire au fost destul de interesante pentru Facebook Live Video.

Când folosiți sistemul de la Facebook pentru a Boost, recomandarea mea este să priviți la „Boost” ca un instrument de engagement cu fanii dvs. existenți.

Aceasta funcționează din două motive: a) este publicul dvs. existent și este o modalitate de a le reaminti că sunteți încă aici (pentru reclame) și b) puteți testa pentru a vedea ce tip de conținut preferă audiența dvs. de audiență cel mai mult. Un astfel de angajament poate fi folosit ca metodă de cercetare a pieței pentru a combina mai târziu campanii publicitare avansate.

CLICK-URI SPRE SITE

Acesta va fi fie un anunț Desktop, fie o coloană din dreapta. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de „Anunțuri de domenii” sau „Anunțuri de link postări pe pagină”, dar trebuie doar să știți că este un singur anunț imagine, cu o descriere text opțională de mai sus, și o descriere a link-urilor de mai jos care leagă site-ul dvs. Web.

Acesta este cel mai folosit format de anunțuri de pe Facebook și din motive întemeiate: funcționează. Cu pixelul dvs. Facebook instalat corect pe site-ul dvs., fiecare vizitator care face clic poate fi înregistrat și re-orientat pe Facebook mai târziu.

Anterior, a existat o regulă strictă potrivit căreia nu mai mult de 20% din imaginea dvs. ar putea conține text. Deși această regulă nu mai este oficială, puteți fi totuși penalizată (prin restricționarea accesului dvs.) dacă o completați cu prea mult text.

Anunțurile cu produse multiple au fost lansate în 2015 și există un singur lucru care este clar: este minunat să vedem la ce produs au fost interesați cei mai mulți clienți potențiali.

Facebook poate optimiza automat anunțul dvs. pentru ca imaginea dvs. „cel mai apăsat” să apară mai întâi, sporind astfel probabilitatea ca utilizatorii din Facebook să viziteze site-ul dvs. după ce au văzut-o.

Oferind perspectivelor dvs. o gamă largă de produse, există și o probabilitate mai mare de a le vizita și de a găsi un produs care să răspundă nevoilor lor.

Anunțurile de ofertă reprezintă un instrument rapid și util pentru a viza pe cei familiarizați cu marca dvs., precum fanii Page și vizitatorii anteriori ai site-ului.

Deși în formă similară cu anunțurile standard, în loc să trimiteți doar persoane pe site-ul dvs. web, un anunț de ofertă vă oferă două opțiuni pentru cei care fac clic pentru a primi:

un cod de reducere cu o dată de expirare (online)
un cod de bare pe care îl pot utiliza dacă aveți un magazin pop-up pentru magazinul dvs. numai online (în magazin)

Anunțurile video sunt excelente atât pentru conștientizarea mărcii, cât și pentru redirecționare. Dintre cei care vă urmăresc videoclipul, puteți să le retrimiteți cu alte anunțuri în funcție de durata videoclipului pe care l-au vizionat.

Citeste si ghidul Star Marketing 2019 pentru Facebook Ads cu scopul ca tu sa afli cum sa optimizezi corect campania ta Ads.