Tipuri de vase WC pe pardoseala si motive sa le alegem

Tipuri de vase WC pe pardoseala si motive sa le alegem

Chiar daca visam la o baie spatioasa, care sa fie ca o oaza de relaxare, cu jacuzzi si un design modern, nu intotdeauna ne permite spatiul ca sa avem o baie de vis. Dar, putem face mici artificii care conteaza atunci cand e vorba de a obtine mai mult spatiu, sau de a crea macar iluzia de spatiu. O cabina de dus in loc de cada de baie e poate cel mai bun exemplu, alaturi de o oglinda cat de mare, mici corpuri de mobilier sau rafturi suspendate si –  de ce nu – un vas WC suspendat. Daca insa nu avem posibilitatea de a instala un vas suspendat, atunci optiunea care ramane e sa alegem un vas WC pe pardoseala.

Tipuri de vase WC pe pardoseala si motive sa le alegem

Exista mai multe tipuri de astfel de vase pentru WC, iar alegerea depinde in mare masura de bugetul de care dispunem, sau de alti factori importanti.

Vas WC pe pardoseala cu rezervor la semi-inaltime

Acest tip de vas chiar ocupa mai putin spatiu, fiind mai mic si chiar de aceea este perfect pentru apartamente mici, garsoniere sau bai publice. Daca nu te deranjeaza ca are un design mai putin placut decat al altor tipuri de vase WC si ai un buget mai mic, acest vas se poate dovedi foarte bun pentru baia ta. La fel, daca ai nevoie urgenta de un vas de toaleta, poate fi o solutie temporara , pana cand vei avea un buget mai mare sa iti cumperi si sa instalezi un vas WC suspendat.

Vas WC cu rezervorul asezat

Acest tip este de dimensiuni mai mari, astfel ca este ideal pentru baile mai spatioase. Designul este unul compact, astfel ca vom avea aceleasi linii de design pentru tot ansamblul, astfel incat poti alege acelasi design si pentru restul elementelor din baie, sau unul asemanator care sa mearga bine. Daca la vasele cu rezervor la semi-inaltime, rezervorul este montat pe perete si conectat printr-un tub, la o anumita inaltime, la vasele cu rezervor asezat, rezervorul se afla chiar pe vas.

Un vas de WC pe pardoseala se monteaza direct pe podea, dupa cum ii spune si numele. Se mai numeste si vas de WC cu picior. Cele mai vechi modele aveau piciorul destul de subtire, insa acum sunt la moda modelele la care piciorul este atat de gros incat este aproape la diametrul vasului. Acest design este de preferat si pentru faptul ca este mai usor de curatat si intretinut. Nu exista zone care sa fie greu accesibile, cum sunt la alte tipuri de vase wc, iar asta face curatarea mult mai usoara.

Vasele de WC pe pardoseala sunt utiilizate pe scara larga si sunt cele mai populare datorita faptului ca nu costa mult, sunt practice, versatile, calitatea lor este foarte buna si nu ocupa mult spatiu. Se potrivesc bine indiferent de marimea baii si tipul acesteia si sunt cele mai vechi tipuri de vase pentru WC care exista pe piata. Alege un vas WC pe pardoseala din oferta Neakaisa:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *