Un prieten m-a convins sa-mi iau o masina Mazda

Un prieten m-a convins sa-mi iau o masina Mazda

Fiecare dintre noi are un prieten la care apeleaza atunci cand vine vorba de masini. Desigur ca si eu am un astfel de prieten. Are o masina Mazda pe care a primit-o de la bunicul lui. O ingrijeste si o rasfata ca pe un copil. Are grija de ea ca de ochii din cap. Sigur ca intr-o zi am pornit o discutie cu el pe tema asta, ca sa inteleg si eu cum sta treaba cu masinilie.

Mi-a spus ca Mazda respective o avea bunicul lui in tinerete, si i-a facut-o cadou. Desigur ca l-am intrebat de ce prefera sa conduca o masina atat de veche, cand si-ar permite foarte usor sa isi cumpere una noua. Atunci a inceput sa imi povesteasca ca pe langa atasamentul emotional pe care il are fata de masina, datorita bunicului sau, masina respective are si alte avantaje.

Primul avantaj ar fi acela ca piese auto Mazda se gasesc la preturi foarte accesibile, spre deosebire de brandurile foarte cunoscute si vandute la noi in tara. Fiind o marca japoneza, am inteles ca asa sunt preturile pieselor la ei. Sunt foarte accesibile piesele de Mazda, dar si de alte branduri japoneze.

Un alt lucru care ii place lui la masina respectiva este faptul ca nu exista multe modele asemanatoare la noi in oras. Ii place faptul ca este diferita, si iese in evidenta printre celelalte. Normal ca atunci in mintea mea a aparut intrebarea: Atunci cum gasesti piese daca e atat de rar intalnita? Atunci mi-a zis el ca Mazda este o marca intalnita la noi in tara, doar ca modelul respective este mai rar, dar piese auto pentru el gaseste foarte usor mai ales online. Asa isi comanda el toate piesele de care are nevoie. Imi spunea ca isi comanda de pe magazine online toate piesele de schimb de care are nevoie si apoi le schimba singur la garaj, pentru ca e pasionat de acest domeniu. El singur a reconditionat toata masina cu piese comandate de pe internet.

Mi-a placut mult discutia cu el, si stiind masina, m-am gandit cat de mult a muncit la ea si ce frumos arata. Nu m-as fi gandit ca toate piesele le-a comandat online si mai ales ca el singur a facut totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *