Un zambet de milioane

Romanii se numara printre tarile din Europa care au probleme mari cu dantura. Nimanui nu ii place sa detina o dantura neingrijita, deoarece aceasta in timp poate duce la parandotoza sau dureri foarte mari care sunt greu de suportat.

Un de mergem pentru a rezolva sitautia?

Doctorita stomatolog Cristina Munteanu este un nume foarte cunoscut in acest domeniu, iar zilnic pacientii ii calca pragul salonului ei.

De asemenea, multi au fost a dusi la cunostiinta serviciilor ei prin site-ul cris-smile.ro, unde clientii pot sa observe gama de servicii pe care doctorita Munteanu le presteaza.

Desi este pricputa in toate practicile stomatologice, recent la mare cautare a fost implantul dentar.

Un implant dentar este de obicei rezervat persoanelor care nu mai pot sa creasca un dinte nou ( cle ami des intalnit la persoanele adulte), dar si pentru cei care au pierdut o buna parte din dantura din diferite motive fie paradontoza sau din pricina unui accident.

Ce este implantul?

Un implant dentar este un surub fabriat din titan pur care se fixeaza in osul si gingia pacientului. Acesta procedura este rezervata persoanelor care numai au radina la dinte si au nevoie de un “sprijin” pentru a fixa noul dinte. Odata ce implatul este fixat se poate instalat se poata instala dintele care este realizat de un laborator specializat.

De ce sa alegem implantul dentar?

Este o metoda mult mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere:

– in primul rand numai este nevoie ca dintii invecinati sa fie sacrificati pentru prinderea celui nou.

– cel de-al doilea motiv ofera motive de zambit mai des, deoarece un implantul ofera un look mai natural danturii in special daca implantul este pozitionat in zona frontala.

Personal recomand tuturor serviciile dentare de la Cris-smile.ro, deoarece cleintii sunt intotdeauna primiti cu bratele deschise, iar doctorita stomatolog Cristina Munteanau este mereu atenta la detalii si gata sa asculte orice problema.

Recomand cu toata increderea cabinetul, deoarece ve-ti avea parte de servcii medicale profesionale si personal experimentat.

Implanturile sunt cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc o dantura frumosa si de durata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *