Videochatul, o arta a seductiei

In videochat ai ocazia sa fii cine iti doresti, sa fii naturala, fara ca ceilalti sa te judece. Seductia este in stransa legatura cu sexualitatea ta. Iar sexualitatea este direct influentata de de increderea in propria persoana si de atitudinea ta, nicidecum de aspectul fizic. Ca model de videochat, tu esti pe terenul tau de joaca, deci tu faci regulile.

Limbajul nonverbal sta la baza seductiei


 Orice lucruri ai spune, pot fi nesemnificative, atat timp cat gesturile tale sunt vulgare sau lipsite de feminitate. Senzualitatea poate fi pusa in evidenta printr-ul simplu zambet subtil, care poate sa starneasca imaginatia barbatilor. Nu te teme sa ii privesti in ochi, nici sa le zambesti. Ei sunt atrasi de aceste mici gesturi.
 Sexualitatea tine de tot ceea ce poti sa transmiti, fara a scoate o vorba. Pentru a stabili o conexiune puternica cu membrii, este imperios sa ii privesti. Astfel, le vei transmite faptul ca esti o femeie puternica, ce nu se lasa intimidata, usor misterioasa, o femeie ce meria sa fie descoperita.

Tonalitatea vocii poate seduce barbatii


 
Multi barbati sunt atrasi de modul in care o femeie vorbeste. Asadar, incearca sa ai grija la acest aspect, sa iti reglezi tonalitatea, astfel incat sa nu exprimi duritate, ori dimpotriva, timiditate.

Detaliile fac diferenta


 O manichiura impecabila, o vestimentatie usor sexy si un machiaj bine realizat te vor diferentia de celelalte fete. Incearca sa nu exagerezi cu aceste lucruri, pentru a nu te duce intr-o zona penibila. De asemenea, nu le oferi totul din prima, pentru a lasa loc imaginatiei. Membrii sunt atrasi de modelele ingrijite, cat mai naturale, care nu incearca sa se transforme in papusi.

 Toate aceste lucruri pot fi invatate de la trainerii, care se vor ocupa de tine, atunci cand lucrezi ca model de videochat. Un studio serios de videochat, care lucreaza 100% legal, iti ofera training permanent, astfel incat sa fii un model de succes.
 Prin urmare, daca esti in cautarea unui studio de videochat, cauta cele mai mari studiouri de videochat si cere parerile altor modele. Pentru inceput, poti incerca la Charm Studios, unul dintre cele mai mari studiouri din Bucuresti.

Ii poti contacta direct pe site-ul lor, www.charmstudios.ro sau la numarul de telefon 0784.70.70.80.