creare site

Web design-ul factorul ce iti poate imbogati site-ul

Este greu de înțeles exact de ce întreprinderile plătesc atât de mult pentru munca de web design. La urma urmei, atâta timp cât aveți un site funcțional, nu poate să conteze atât de mult cum arată, nu?

Din fericire, acest lucru contează. Aşa zisul web design este unul dintre cele mai importante aspecte ale prezenței dvs. online. Acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să plătiți bani exorbitanți pentru designerii de top, ci mai degrabă că trebuie să găsiți un stil de web design care să funcționeze pentru afacerea dvs.

De ce este web design-ul important

  • Navigare și utilizare – Acesta ar putea fi motivul cel mai important pentru a investi în servicii de creare site. Sigur, site-ul dvs. poate fi împachetat cu informații, însă utilizatorii pot găsi de fapt ceea ce caută? Utilizatorii judecă site-ul dvs. în doar câteva secunde de la sosirea pe el. Dacă acesta este confuz, haotic sau aglomerat, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „înapoi” și să navigați direct pe site-ul unui concurent. O regulă bună este ca navigația dvs. să fie cât mai intuitivă posibil. Intervalele de atenție ale clienților sunt scurte și dacă durează prea mult pentru a afla cum să ajungeți la pagina de contact, este posibil să pierdeţi un avantaj foarte important. Comparați site-ul dvs. cu un magazin de cărămidă și mortar. Dacă intri într-un magazin în care toate mărfurile se află în grămezi de pământ și te așteaptă să treci prin toate pentru a găsi ceea ce cauți, ce vei face? Probabil că vei pleca. Același concept se aplică site-ului dvs. Web, sub opţiunea de creare site..
  • Serviciul clienți și încredere – De asemenea, vă puteți gândi la site-ul dvs. ca la un reprezentant al serviciului de relații cu clienții. Este chipul digital al afacerii dvs. și doriți să faceți o primă impresie bună. Un site web prost conceput este asemănător cu un reprezentant al serviciului de relații clienți nepoliticos. Un site web bine conceput, pe de altă parte, crează un mediu prietenos care va ajuta şi atrage clienţii.

În ceea ce privește încrederea, conceptul este similar. Ați avea încredere într-o afacere situată într-o clădire înspăimântătoare, cu alei din spate, cu ferestre crăpate și coșuri care acoperă calea de intrare? Desigur că nu. Oamenii sunt creaturi vizuale, iar punerea celui mai bun design pe Web este absolut esențială pentru a muta clienții potențiali în jos în jos pe canalul de vânzări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *